Automated guided Vehicle 2Pick pp

2Pick®

2Pick® ile verimli kişiden mala komisyonlaması

2Pick®, kişiden mala prensibine göre komisyonlama için mükemmel Sürücüsüz Taşıma Sistemi. Sürücüsüz taşıma sistemi, komisyonlanmış ürünlerin alınması için hazneleri, paletleri ve diğer taşıyıcıları beraberinde götürür. 2Pick® kendi başına depolama pozisyonlarına gider ve orada komisyonlamayı bekler. Siparişin tamamlanmasından sonra yük taşıyıcıları tam otomatik bir şekilde değiştirilir. Bu yarı otomatik, sürücüsüz taşıma sistemi destekli yöntemin, manuel komisyonlamaya kıyasla avantajı, kağıtsız uygulama, komisyonlama sırasında daha düşük hata oranı ve iyileştirilmiş çalışma yollarıdır.

2Pick® araçlarımız, inovatif 2Lite lityum akü teknolojisinin kullanımı için çok uygundur. Bu sayede 2Pick® 24 saatlik işletimde sorunsuz çalışabiliyor ve komple FTS filosunda en iyi kapasite kullanımına olanak tanıyor. 2Lite ile kombine edildiğinde 2Pick®, düşük maliyetli güç beslemesine sahip en yüksek performansı sağlar.

Taşıma görevlerinin kontrolü ve optimizasyonu, görevleri herhangi bir depo yönetim sisteminden alan bir filo kontrol ünitesi üzerinden gerçekleştirilir. Yazılım çözümlerimizle lojistiğiniz üzerinde mükemmel hakimiyet sağlayın.

MODEL VE AVANTAJLARINIZ

Farklı güce sahip iki model arasında seçim yapma şansına sahipsiniz. Model 2Pick® cp (case picking), özellikle palet veya roll konteyner gibi ağır yüklerin taşınması için uygundur. 2Pick® pp (piece picking), parça komisyonlama için hazne ve karton taşıma uzmanımız.

Her iki model de bölme raf, palet ve akış rafı [Link: Palet depolama] gibi yarı otomatik çözümleri, Pick by Light, Pick by Voice ve Pick by Vision uygulamalarının yanı sıra LOGIMAT® depo asansörümüz gibi dikey kaldırıcılarımızla destekler. Böylece 2Pick® azami esneklik ve uyumluluk demektir.

  • Optimize çalışma yolları sayesinde verimlilik artışı

  • Optimum malzeme akışı

  • Komisyonlamanın yarı otomasyonlu olması

  • 2Lite lityum batarya teknolojisi sayesinde düşük maliyetli güç beslemesi

  • Kağıtsız uygulama

  • Siparişinizin oluşturulması sırasında azami güvenlik

Soru, Görüş ve Önerileriniz İçin