3D-Matrix Solution

3D-MATRIX Solution®

Tradicionālo uzglabāšanas sistēmu trūkumi 

Tradicionālās uzglabāšanas sistēmas ierobežo noteikts liftu skaits. Tā rezultātā uzglabāšanas un izgūšanas laikā veidojas sastrēgumi. Līdz ar to pārvietošanas vietu skaits sarūk, un pārvietošanas procesus gar horizontālajām un vertikālajām asīm var nodalīt tikai ierobežotā apmērā. 

Savukārt, lai palielinātu veiktspēju, ejās izmanto shuttle tipa sistēmas, un priekšzonas konveijeru lokos rodas lieli sastrēgumi. Lai to novērstu, ir jānosaka secība, un to iespējams izdarīt, vienīgi izmantojot vēlāk uzstādītas papildu secības noteikšanas sistēmas. 

Tādēļ mēs izstrādājām 3D-MATRIX Solution®. Šis patentētais risinājums SSI SCHÄFER ļāvis radīt jauna līmeņa automatizētas uzglabāšanas sistēmas. Modulārā koncepcija nodrošina dinamiskus risinājumus atsevišķu preču, kastu, daudzlīmeņu paliktņu un palešu glabāšanai un atlasei. 

Elastīga un revolucionāra inovācija

Matricu veido trīs galvenie sistēmas komponenti: shuttle tipa transportieri, lifti un konveijeru sistēmas. Shuttle tipa transportieri darbojas uz x ass uzglabāšanas kanālu dziļumā. Liftu sistēmas nodrošina vertikālu transportēšanu uz y ass. Konveijeru sistēmas veic horizontālo transportēšanu uz z ass un nogādā preces tieši uz pieslēgtajām atlasīšanas vai piegāžu darba stacijām. Visas kustības, ko transporta ierīces veic uzglabāšanas objektā, konsekventi tiek nodalītas uz x, y un z asīm. Tas ļauj tām visām darboties paralēli. 

3D-MATRIX SOLUTION® - VIENA SISTĒMA GLABĀŠANAI, ĪSLAICĪGAI UZGLABĀŠANAI UN SAKĀRTOŠANAI NOTEIKTĀ SECĪBĀ

Pateicoties 3D-MATRIX Solution® īpašajam dizainam, uzglabāšanas kubs tiek apstrādāts kā atvērta sistēma no katras puses. Tas nodrošina neatkarīgus procesus, vienlaikus novēršot sastrēgumus. 

3D-MATRIX Solution® ļauj piekļūt visām precēm uzglabāšanas sistēmā, kā arī ar vēlamajām precēm apgādāt visas pieslēgtās darba stacijas, kas darbojas pēc principa „produkcija-operators”. Šīs sistēmas darbība ir rentabla un ergonomiska neatkarīgi no tā, kur darbinieki veic savu darbu.

Neierobežota piekļuve sistēmas darbības laikā padara uzturēšanu ārkārtīgi vienkāršu. Turklāt sistēmas paplašinājumus var viegli integrēt esošās noliktavas vadības sistēmas infrastruktūrā. 

3D-MATRIX Solution® nodrošina tieši tādu elastības līmeni, kāds nepieciešams e-komercijas nozarē, piedāvājot individuāli pielāgojamas iekārtas, kuru uzglabāšanas ietilpība krietni pārsniedz 500 000 preces. Mēs izmērām konkrētās sistēmas uzglabāšanas ietilpību un veiktspēju, lai nodrošinātu atbilstību sākotnējiem un pakārtotajiem procesiem. Mūsu risinājums ir tieši tas, kas jums nepieciešams darījumu apstrādei strauji augošajā e-komercijas tirgū. 

Izmantojiet priekšrocības, ko sniedz ievērojami uzlabota efektivitāte, pielāgojami risinājumi un uzticami ilgtermiņa ieguldījumi. 

  • Dinamisks risinājums atsevišķu preču, kastu, daudzlīmeņu paliktņu un palešu glabāšanai un atlasei

  • Paralēli procesi, nodalot horizontālo un vertikālo transportēšanu un piegādi darba stacijām

  • Pastāvīga un konsekventi efektīva piekļuve visām noliktavā esošajām precēm

  • Dinamiska, augsta caurlaidspēja bez sastrēgumiem 

  • Nav vajadzības pēc alfabētiskas preču klasifikācijas

  • Piegāžu īslaicīga uzglabāšana, izmantojot pārvietošanas zonas

  • Secības noteikšana pasūtījumiem

  • Liftos ir atsevišķas piekļuves vietas pārvietošanas zonām

  • Modulārs, pielāgojams un elastīgs risinājums

  • Visas komponentes var uzstādīt jebkurā vēlamajā daudzumā un vietā, savukārt, uzglabāšanas vietas garumu, platumu un augstumu var paplašināt atbilstoši vajadzībām

  • Vienkārša tehniskā apkope, pateicoties vieglai pieejamībai sistēmas darbības laikā

REALIZĒTS PROJEKTS: NAVETTE RISINĀJUMS KARL STORZ NOLIKTAVĀ

Mērogojama daudzlīmeņu shuttle tipa sistēma Navette

Dinamiska sistēma sīkpreču loģistikai

SSI SCHÄFER kā ģenerāluzņēmējs ir izstrādājis un ieviesis dinamisko Navette shuttle tipa sistēmu kombinācijā ar 3D-MATRIX Solution®klienta Karl Storz GmbH & Co KG noliktavā. Sistēma ir maksimāli elastīga un mērogojama un nodrošinājusi ietilpību 120 000 uzglabāšanas vietu apjomā, bez tam 42 Navette ierīču lietošana ļāvusi palielināt Karl Storz noliktavas efektivitāti par 20%, salīdzinot ar tradicionālo aprīkojumu.


3D Matrix Solution® darbībā

Automatizētas uzglabāšanas sistēmas kompānijai Heinemann

3D-Matrix Solution

3D Matrix Solution® darbībā

Heinemann vienmēr ir bijusi moderna kompānija, tādēļ ir tikai pašsaprotami, ka tā uzticējusies SSI SCHÄFER ieteikumam - kombinēt klasiskās uzglabāšanas sistēmas ar risinājumu, kas ir tik progresīvs, lai nodrošinātu pilnvērtīgu darbību arī nākotnē.
LASĪT VAIRĀK
Kā varam jums palīdzēt?