Pick to Tote

Stație avansată de comisionare bazată pe principiul mărfurilor la persoană

Stații de lucru optimizate din punct de vedere ergonomic, cu performanțe ridicate în preluarea cutiilor de plastic și de carton


Rapid, ergonomic şi nedistructiv: cu sistemul nostru ergonomic Advanced Pick  pentru locuri de muncă de tip goods to man, comisionarea articolelor cu rulaj mic este deosebit de rapidă. Profitaţi de un randament de comisionare de până la 1.000 de colectări pe oră şi un flux optim al materialelor! Cu Advanced Pick puteţi comisiona direct în recipiente de comandă şi cutii de carton.


Comisionare eficientă goods to man 

Locul ergonomic de comisionare de la SSI SCHAEFER a fost conceput pentru această activitate şi permite desfăşurarea foarte eficientă a activităţii de comisionare de tip goods to man. Sistemul Advanced Pick poate fi conectat direct la depozitul dumneavoastră automat.

Datorită interfeţei utilizator clare şi monitorizării introducerii produselor cu ajutorul unei bariere luminoase la punctele de destinaţie, este asigurată o calitate maximă a comisionării. Funcţiile opţionale includ aplicaţii pentru comasarea eficientă a depozitului şi sistemul de gestionare a stocurilor.


Productivitate superioară datorită ergonomics@work!®

O altă caracteristică specială a locului nostru de muncă Advanced Pick este conceptul nostru de ergonomie ergonomics@work!®. Procesul elaborat de prindere „de sus în jos” reduce solicitările în timpul activităţii. Suprafeţele de contact din aplicaţii de lemn plăcute la atingere îmbracă metalul rece şi contribuie astfel la creşterea ergonomiei.

COMISIONARE EFICIENTĂ GOODS TO MAN

  • comisionare conform principiului goods to man

  • calitate superioară a comisionării, cotele de eroare sunt reduse la zero

  • creşterea de 10 ori a randamentului de comisionare în comparaţie cu comisionarea obişnuită

  • randament de comisionare de până la 1.000 de colectări pe oră

  • protejarea maximă a produselor dumneavoastră

  • prevenirea comisionării greşite cu ajutorul monitorizării cu barieră luminoasă

  • comisionare direct în recipientul de comandă

  • optimizare ergonomică

ERGONOMIE ȘI PERFORMANȚĂ: STAȚIE DE COMISIONARE AVANSATĂ PE DOUĂ NIVELURI

Stația de comisionare avansată pe două niveluri este potrivită pentru obiectele mici și rebuturi care pot fi prinse cu o singură mână. Este rapid, ergonomic și permite preluarea mai multor comenzi, cu o performanță de până la 1.000 de comisionări pe oră.

Ergonomie și performanță: stație de comisionare avansată pe două niveluri


Aveți întrebări sau observații?