Automated guided WEASEL®

AGV's voor kleine ladingdragers

Kleine ladingdragers autonoom verrijden - SSI Compact Load AGV's

Automatisch geleide voertuigen (AGV) kunnen flexibel binnen individuele opslagorganisaties worden geïntegreerd: van eenvoudige transporttoepassingen, punt-punt-transporten op basis van het goederen-naar- persoon principe, tot en met een compleet geïntegreerd en volledig geautomatiseerd systeem.

Het compacte segment SSI Compact Load AGV’s van SSI Schäfer is geschikt voor het transport van kleine ladingdragers. Standaard worden de voertuigen in de orderverzamel- en productie- resp. montageomgeving toegepast, om de transporten flexibeler te organiseren.

De voertuigen kunnen worden onderverdeeld op basis van de onderstaande functies

Icon_agv_weasel.png

WEASEL

Voor kleine ladingdragers, zoals bakken, dozen of hangende producten met een maximumgewicht van 35 kg is onze WEASEL® ideaal. Meer informatie vindt u hier.
LEES MEER
Icon_agv_compact.png

Compact

Het compacte automatisch geleide voertuig “Sally“ bieden wij in samenwerking met onze partner DS AUTOMOTION aan, dit kan lasten tot ca. 100 kg verplaatsen. Sally voert uiteenlopende transporttaken uit en navigeert daarbij zelfstandig via SLAM-technologie (Simultaneous Localization and Mapping) door de ruimte. De vele verschillende constructies – van transporttechniek en band- resp. wieltransporteurs en stellingeenheden tot en met klantspecifieke uitvoeringen – maken een verwerking van verschillende lasten mogelijk.
agv_collage.jpg

Vervoeren en transporteren

Automatisch geleide voertuigsystemen (AGV)

agv_collage.jpg

AGV's voor grote ladingdragers

geen informatie beschikbaar

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN?