agv_collage.jpg

AGV sistēmas lielo kravu nesējiem

Lielo kravu nesēju transportēšana ar AGV

Neatkarīgi darbojošās transportēšanas sistēmas nodrošina efektīvākas un jaudīgākas materiālu plūsmas. Tādējādi procesu ķēdē AGV kļūst par nozīmīgu vērtību. Nevainojamai integrācijai noliktavas organizācijā automātiski vadāmās transporta sistēmas var pielāgot dažādiem pielietojumiem un dažādām nozarēm.

Tādiem lielo kravu nesējiem kā paletēm, rullīšu konveijeriem, režģu kastēm vai liela izmēra plastmasas kastēm ir iespējams piemērot dažāda veida automātiski vadāmās transporta sistēmas ar autoiekrāvēja vai citiem konveijera elementiem.

Lai noteiktu atbilstošāko AGV risinājumu, tiek ņemti vērā dažādi sistēmas nosacījumi un faktori, tai skaitā:

  • Kravas nesēja tips

  • Svars

  • Transportēšanas uzdevums

  • Noliktavas vide

Jūs noteikti iegūsiet no mūsu plašajām zināšanām un kompetences – mēs ar prieku jums palīdzēsim.

Kopā ar mūsu stratēģisko partneri DS AUTOMOTION mēs piedāvājam plašu automātiski vadāmo transporta sistēmu klāstu lielajiem kravu nesējiem un izpildām tipiskās tirgus prasības. SSI SCHÄFER un DS AUTOMOTION piedāvāto pakalpojumu klāsts paplašināsies, pateicoties vēl vienai partnerībai ar uzņēmumu Rocla. 

Risinājumu klāstā ietilpst:

  • Pacēlājs

  • AGV platforma

  • AGV smagām kravām

  • AGV komplektēšanas līniju automatizācija.

MŪSU SSI HEAVY LOAD AGV LIELAJIEM KRAVU NESĒJIEM VAR TIKT IZVĒLĒTI PĒC ZEMĀK MINĒTAJĀM FUNKCIJĀM

Icon_agv_low_lifter.png

AGV zemo pacēlāju funkcionālajā grupā ietilpst visi transportieri, kas var pārvietot lielos kravu nesējus starp konveijeru sistēmas saņemšanas un piegādes punktiem grīdas līmenī. Kravu paņem pacēlājs, kas ir aprīkots ar iekraušanas un vadības iekārtu. Pacēlāja dakšas var noregulēt paralēli grīdai līdz 200 mm augstumam, lai varētu pacelt vai nolaist kravu nesējus.

Icon_agv_high_lifter.png

AGV augsto pacēlāju grupai ir ierobežots pacelšanas augstums - līdz 8,5 m. Ir iespējams paņemt paletes un tās novietot konveijeru sistēmas augsto līmeņu saņemšanas un piegādes punktos. Noliktavās ar zemu līdz vidēju preču apgrozījumu tas ir ekonomisks risinājums, lai pārvietotu eiro paletes un režģu kastes starp grīdu un konveijeru sistēmu vai zemi novietotu palešu plauktu.

Icon_agv_reach_truck.png

AGV risinājumi pacēlājiem ar izbīdāmam dakšām aptver visus transportieru veidus, kas var transportēt un pārkraut smagas kravas lielos augstumos (līdz pat 10 m). Lai iekrautu kravu, masts tiek izbīdīts uz priekšu tā, lai pacēlāja dakšas brīvi atrastos transportiera priekšā un tās var nolaist līdz grīdas līmenim. Taču krava tiek transportēta starp riteņu balstiem, kā arī nolaižot mastu, tādējādi uzlabojot braukšanas stabilitāti un samazinot pretsvara nepieciešamību. 

Icon_agv_counter_balance.png

Līdzsvarotāju grupā transportieri tiek noteikti, ņemot vērā transportierī integrēto pretsvaru. Pacēlāja svars darbojas kā pretsvars kravai. Transportieri ir ideāli piemēroti lielo kravu nesēju iekraušanai. Pateicoties to aprīkojumam un pacēlāja dakšu regulēšanas funkcijai, pārvietošanas vietas prasības pacēlāja līdzsvaram ir izpildāmas. 

Icon_agv_narrow_aisle.png

Ļoti šauro eju transportieru kategorija tika īpaši izstrādāta, lai tos izmantotu noliktavās, kurās ir šauras ejas. Šauro eju noliktava ir īpaši piemērota, lai maksimāli izmantotu uzglabāšanas telpu. Tāpēc šādā vidē izmantojamajiem AGV risinājumiem ir īpašas prasības. Piemēram, autoiekrāvējiem noliktavā ar šaurām ejām nav vietas manevrēšanai, jo noliktavas eju platumi ir ievērojami samazināti. Tāpēc ir izstrādāts pacēlājs, kas spēj patstāvīgi pārvietoties šaurajās ejās. Tas ir pagarināts un sānos sašaurināts, kā arī tam ir vai nu dakšas, kas spēj rotēt 180 grādu leņķī kustības virzienā, vai arī pacelšanas platforma.

Icon_agv_platform.png

AGV platforma ir ideāls risinājums ratiņu, mazo konteineru vai plauktu iekšējai transportēšanai. Kompaktā krava tiek paņemta, platformu novirzot apakšā, un tad paceļot kravu nesēju, izmantojot paša transportiera pacelšanas funkciju. Transportieri rada visaugstāko drošības līmeni cilvēkiem un maksimālu telpu mobilitāti, t. i., tie var pārvietoties visos iespējamos virzienos.

Icon_agv_conveyor_deck.png

Konveijeru galdu kategorijā AGV sistēmas ir aprīkotas ar lentām, rullīšiem vai īpašiem konveijera elementiem. Tie nodrošina ātru palešu pārvietošanu uz pastāvīgi uzstādītām konveijeru līnijām. Tiek nodrošināta ātra un ērta transportēšana starp konveijeru sistēmas saņemšanas un piegādes punktiem. Lai iekļautu dažādus konveijeru augstumus, AGV var tikt aprīkotas ar vai bez pacelšanas funkciju.

Icon_agv_multi_pallet.png

Šīs ir tās AGV sistēmas, kas vienā pārvietošanas reizē vienlaicīgi spēj transportēt vairākas iekraušanas vienības vai paletes. Šie transportieri var izmantot vai nu dakšas, lai iekrautu vairākus kravu nesējus vienu uz otra vai vienu otram blakus, vai arī konveijera virsmas konstrukcija ļauj pārvietot vairākas kravu transportēšanas ierīces vienu otrai blakus vai vienu aiz otras. Transportierus var aprīkot arī ar lentveida vai rullīšu konveijeriem.

Icon_agv_lift_carry.png

Kompaktās AGV sistēmas Lift & Carry transportieru grupai ir aprīkotas ar specifiskām, individuāli pielāgojamām kravas transportēšanas ierīcēm. Tās ir paredzētas mazu, kompaktu kravu transportēšanai, kā piemēram, vairāku uz ratiņiem esošo mazo kravu nesēju, mazo plauktu vai režģu kastu. Parasti Lift & Carry AGV sistēmu transportierus izmanto ražošanā, ja gatavās produkcijas partijas ar vairākiem mazo kravu nesējiem ir paredzētas nogādāšanai piegāžu nodaļai uz rullīšu virsmas. 

Icon_agv_picking.png

AGV, kas piemēroti preču atlasei, automatizē materiālu pārvietošanu preču atlases procesā. Automātiski vadāmās transporta sistēmas nodrošina pastāvīgu kravu nesēju apmaiņu un, savienojoties ar viedajām IT sistēmām, nosaka pasūtījumu prioritāti. Tādejādi AGV nodrošina optimizētus maršrutus. Transportierus izmanto saskaņā ar principu „operators-produkcija”, kas atbalsta gan ergonomisku pasūtījumu paņemšanu, gan vairāku pasūtījumu paņemšanu.

Icon_agv_heavy_duty.png

Līdzko ir jātransportē smagas kravas uzņēmuma iekšienē, lieljaudas transportieri (Heavy Duty) smago kravu transportēšanai ir ideāls risinājums. Tie nodrošina īpaši smagu, transportēšanas laikā novietojuma pozīcijas mainīgu un nenoteiktu formu iekraušanas vienību transportēšanu. Transportieri telpās var pārvietot līdz pat 50 tonnas smagas kravas. Transportieriem ir raksturīga maksimāla aprīkojuma elastība. Smago kravu atrašanās zonās tie var būt aprīkoti ar pacelšanas galdiem, rullīšu konveijeriem vai īpašām kravas pārvietošanas ierīcēm kā skavas vai knaibles.

Icon_agv_assembly_line (1).png

Montāžas līniju transportieri nodrošina ražošanas loģistikas procesu automatizāciju, sākot no ražošanas procesu ķēdes līdz matricas ražošanai.

automated_guided_vehicles_css_40.jpg

Pārvietošana un transportēšana

Automātiski vadāmas transportēšanas sistēmas (AGV)

bachmann_fts_agv_weasel.psd

AGV sistēmas mazo kravu nesējiem

bachmann_fts_agv_weasel.jpg

AGV WEASEL®

Nav atrasti atbilstoši ieraksti.

Kā varam jums palīdzēt?