bachmann_fts_agv_weasel.psd

AGV sistēmas mazo kravu nesējiem

Mazo kravas nesēju autonoma pārvietošana ar AGV

Automātiski vadāmās transportēšanas sistēmas (AGV) var integrēt ikvienā unikālā noliktavas struktūrā, sākot no vienkāršas transportēšanas, kad produkcija ir jānogādā no punkta līdz punktam, līdz pat „produkcija-operators” principa ievērošanai un integrētās sistēmas kompleksa pilnīgai automatizācijai.

SSI SCHÄFER kompaktās klases transportieris SSI Compact Load AGV ir piemērots mazo kravu nesēju transportēšanai. Visbiežāk transportierus izmanto uzkraušanas un ražošanas/montāžas vidē, lai nodrošinātu elastīgāku transportēšanu.

Ierīces var tikt izvēlētas pēc zemāk minētajām funkcijām

Icon_agv_weasel.png

WEASEL

Mūsu WEASEL® ir ideāli piemērots tādiem nelielu kravu nesējiem kā konteineriem, kartona kastēm vai precēm uz pakaramajiem, kuru svars nepārsniedz 35 kg. Uzziniet vairāk.
LASĪT VAIRĀK
Icon_agv_compact.png

Kompakts

Sadarbībā ar mūsu partneri DS AUTOMOTION mēs piedāvājam kompaktu automātiski vadāmu transporta sistēmu „Sally”. Tā var pārvadāt kravas ar svaru līdz apmēram 100 kg. Sally veic dažādus transportēšanas uzdevumus un pastāvīgi pārvietojas telpā, izmantojot SLAM tehnoloģiju (Simultaneous Localization and Mapping – vienlaicīgi nosaka atrašanās vietu un veic kartografēšanu). Lielais modulāro struktūru skaits, sākot no konveijera tehnoloģijas, lentveida vai rullīšu konveijeriem un plauktu sistēmām, līdz pat klienta vajadzībām pielāgotiem specifiskiem projektiem ļauj apstrādāt dažādas kravas.
automated_guided_vehicles_css_40.jpg

Pārvietošana un transportēšana

Automātiski vadāmas transportēšanas sistēmas (AGV)

agv_collage.jpg

AGV sistēmas lielo kravu nesējiem

Nav atrasti atbilstoši ieraksti.

Kā varam jums palīdzēt?