AUTOBRAVA MOTORS UN SSI SCHAEFER VEIKSMĪGĀ SADARBĪBA LATVIJĀ

SSI SCHAEFER oficiālā pārstāvniecība Baltijā nodrošina jaunajā Autobrava Motors auto salonā, Krasta ielā 42, Rīgā R3000 moduļveida plauktu sistēmu ar mezonīnu uzstādīšanu. Projekta realizācija bija jāveic ierobežotā laika periodā, kas tika veiksmīgi realizēts uz abpusēji efektīvas sadarbības pamatiem.

Uzņēmums ir dibināts 2010. gadā un tas ir viens no vadošajiem auto dīleriem Baltijā. Autobrava Motors ir daļa no starptautiskās uzņēmumu grupas Modus Group. Modus Group darbojas 12 Eiropas valstīs.

Autobrava Motors ir oficiālais pārstāvis Latvijā zīmoliem SEAT, CUPRA, Fiat, Jeep, Alfa Romeo un Abarth nodrošinot jaunu automašīnu pārdošanu, kā arī pilna servisa garantijas un pēcgarantijas remontu. Uzņēmums piedāvā arī mazlietotu automašīnu tirdzniecību un virsbūves remonta darbus.

No 2021. gada maija uzņēmums mainījis atrašanās vietu, turpmāk atrodoties vēl tuvāk saviem klientiem jaunā, mūsdienīgā salonā Krasta ielā 42. Arī pats uzņēmums ir moderns un dinamisks – gatavs mainīties, pielāgoties un sekot līdzi jaunākajām tendencēm auto pārdošanā un apkopē.

SSI SCHAEFER Autobravas jaunajam auto salona & servisa centra noliktavai piegādāja un uzstādīja R3000 moduļveida plauktu sistēmu ar mezonīnu, kas nodrošina drošu auto detaļu un lielformāta auto karkasa detaļu uzglabāšanu. Moduļveida plauktu sistēma kopā ar mezonīnu tika izvietota divos noliktavas stāvos.

“SSI SCHAEFER tika uzticēts projekts no plānošanas līdz realizācijai. Rūpīgi tika uzklausītas klienta vajadzības, pēc klienta vadlīnijām tika veiktas sistēmu vizualizācijas. Uzstādīšana bija precīza. Viss projekts tika realizēts rekordīsā laikā.” Autobrava Motors rezervju daļu nodaļas vadītājs Artūrs Bodnars.

Projekts tika nodots 2021.gada maijā.

  


SSI Schaefer | Maijs | 2021

Kontaktpersona

Pārdošanas un mārketinga nodaļa Tālruņa nr.: +371 25493555 Adrese: [email protected]