Paper handling systems and container handling systems

Bakhandlingsystemen

Snelle opdrachtafwikkeling dankzij exacte bakkenverwerking
De snelle goederenstroom wordt door automatische bakhandling geperfectioneerd en verhoogt de productiviteit aanzienlijk. Daarom voeren de automatische bakhandlingsystemen van SSI SCHÄFER de individuele stappen van de bakhandling met de snelheid van de magazijnflow uit. Daarbij wordt telkens rekening gehouden met de hoogst mogelijke doorvoerpieken.

EXACTE BEWERKING EN BESCHIKBAARSTELLING VAN BAKKEN VOOR EEN SNELLE AFHANDELING VAN ORDERS

De stappen scheiden, leegmaken, sluiten en beschikbaar stellen worden in de individuele verzendsecties met maximale precisie uitgevoerd:

Bakkenstapelaar
De bakkenstapelaar dient voor de ruimtebesparende opslag van niet in gebruik zijnde bakken. De bakken worden weer in de installatie teruggevoerd zodra zij nodig zijn.

Bakkenontstapelaar
De ontstapelaar scheidt de bakken die als stapel opgeslagen zijn.

Bakkenleging
Met behulp van de bakkenleging wordt in de bakken aanwezig verpakkingsmateriaal verwijderd. Daarna worden de bakken via de transporttechniek weer afgevoerd.

Dekselmachine
De dekselmachine sluit met een deksel de bakken die gereed zijn gekomen in de orderverzameling.

Dekselsluiter
De dekselsluiter dient voor het automatische sluiten van bakken met klapdeksels (flaps). De bak met de open klapdeksels wordt op een bandtransporteur de inrichting binnengebracht. De dekselkleppen worden door de vorm van de zijgeleidingen in een verticale positie gebracht en vallen vervolgens in elkaar, zodat de bak gesloten is.

Trayontladingsstation
Het ontladingsstation voor de trays dient ervoor om de trays en de goederen te scheiden, door ze zijdelings van de trays te duwen.

Beladingsstation
Met behulp van het beladingsstation kunnen trays met geschikte transportgoederen worden beladen. Dit gebeurt met behulp van twee synchroon lopende transporteurs die in een spitse hoek boven elkaar aangebracht zijn, zodat de dozen zonder te stoppen in de daaronder bewegende tray glijden.

Dankzij hun modulaire eigenschappen laten de systemen van SSI SCHÄFER zich op een uiterst flexibele manier in alle gangbare transporteursystemen integreren.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Modulaire aluminium bouwuitvoering

  • Extreem makkelijke werkwijze bij gelijktijdig hoge snelheid

  • Zeer eenvoudige reiniging dankzij overzichtelijke en makkelijk toegankelijke modulaire bouwuitvoering

  • Opstart- en afzetdempers in de bakhandling ontzien het product

DOWNLOADS

Brochure Handling systems EN

Brochure Handling systems EN

802.2 KB
HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN?