Batch Scan and Sort

Batch Scan and Sort

Scanning og sortering på selv den mindste plads

Batch Scan and Sort fra SSI SCHÄFER giver virksomheder mulighed for hurtigt at øge effektiviteten og kapaciteten af plukningen. Dermed kan produkter, der tidligere er plukket efter den effektive Batch Scan and Sort-metode registreres og kontrolleres med 1D- og 2D-stregkodelæsning med efterfølgende opstilling af kundeordrer.

Systemet består af fire områder. Manuelt plukkede produkter lægges på opgavestationen på en V-formet båndtransportør. Efter adskillelse kører de med en hastighed, der svarer til 2,0 meter i sekundet gennem en Product Identification, i hvilken alle produkter scannes på alle seks sider med kameraer.

Når informationerne er behandlet og evalueret, fyldes produkterne synkront ved hjælp af sorteringsmaskinen i gondoler og afgives ved måldestinationerne i ordrekasser. Sorteringsmaskinens alsidighed og dets gennemstrømning af 4.500 stk. i timen gør den til en ideel løsning til mange områder og diverse opgaver eller industrier. Uanset om det er i varemodtagelsen, til returvarer eller til sortering af ordrer – det er kun vigtigt, at produkterne ikke er kugleformede og målene på 260 x 180 x 180 mm ikke overskrides.

For at kunne opfylde kundernes behov optimalt, tilpasses sorteringsudkastene og forsyningen af transportgodset til kundernes behov.

FULDAUTOMATISK MULTIORDREPLUKNING TAKKET VÆRE BATCH SCAN AND SORT

1. Plukning:

Ordrer plukkes i batches (en kasse indeholder x ordrer) og transporteres af transportsystemer til manuel eller automatisk adskillelse.

2.  Adskillelse:

Produkterne fjernes separat for batch-beholderen og lægges på et transportbånd, som fører direkte til en Product Identification.

3. Identificering:

Produkterne identificeres og dokumenteres ved en hastighed på 2,0 meter i sekundet.

4. Sorteringssynkronisering:

Produkterne fyldes i gondolerne ved hjælp af sorteringsmaskinen.

5. Sortering:

Gondolerne transporterer produkterne til sorteringsdestinationerne (en destination = en ordre) og afgiver produkterne på det rigtige sted. Læsefejl og andre fejl lander i fejl-destinationen.

6. Afslutning af ordrer:

Under hver sorteringsdestination står ordrebeholdere, som kan udskiftes manuelt eller automatisk ved hjælp af transportsystemet. Fejlbehæftede produkter eller ordrer styres til en manuel kontrolstation.

  • Højere plukkeydelse

  • Op til en produktvægt på 1 kg

  • Egnet til artikler med mål fra 50 x 10 x 10 mm op til 260 x 180 x 180 mm

  • Automatiseret styring inkl. billeddokumentation

  • Nem integration takket være 3D-sortering

  • Høj kapacitet: 4.500 stk. i timen

  • Produktidentificering ved en scanning af seks sider ved en hastighed på 2,0 meter i sekundet

  • Antal sorteringsdestinationer afhænger af kundens ønsker

  • Anvendelsesområder: Kosmetik- og medicinalindustrien 

  • Optimal rumudnyttelse: Sammenlignet med andre systemer kræves betydeligt mindre plads.

Hvordan kan vi hjælpe?