Bild_Vertragsverlängerung_SSI Schaefer_BD Rowa.jpg

Pārbaudīta partnerība: SSI SCHÄFER un BD Rowa™ paplašina sadarbību

Viens no pasaulē vadošajiem modulāro noliktavu un loģistikas risinājumu piegādātājiem, SSI SCHÄFER, un BD Rowa, kas piedāvā automātiskās atlases risinājumus un digitālās aplikācijas, turpinās sadarboties. Abas kompānijas vienojušās par līguma pagarinājumu vēl uz pieciem gadiem. Sadarbības mērķis ir sniegt klientiem veselības aprūpes nozarē pilnvērtīgu risinājumu procesu nodrošināšanai nākotnē, piemēram, lai ieviestu e-receptes vai Hub & Spoke modeļus.  


“Daudzās valstīs veselības aprūpes nozarē šobrīd tiek piedzīvotas pārmaiņas. Kamēr Vācija gatavojas e-receptēm, Apvienotā Karaliste fokusējas uz Hub & Spoke modeli,” skaidro Dirk Bockelmann, BD Rowa komercdirektors. “Šeit klienti sagaida partnerus, kas pārzina specifiskās prasības un tirgu un nodrošina ar atbilstošu risinājumu. SSI SCHÄFER ir spēcīgs partneris, kas veselības aprūpes nozares ražotājiem un izplatītājiem piedāvā risinājumu, kas tiem nepieciešams.”


“Mūsu produktu portfeli lieliski papildina mūsu partnera BD Rowa efektīvie risinājumi, jo īpaši lēnas aprites preču automatizācijā un atgriezto preču apstrādē,” paskaidro Klaus Murko, SSI SCHÄFER Pārdošanas viceprezidents veselības aprūpes & kosmētikas sektoros. “Mūsu klienti gūst labumu no visaptverošas koncepcijas, kas pieejama no viena avota un kas arī ilgtermiņā nodrošina stingro juridisko prasību ievērošanu attiecībā uz medikamentu apriti.”

SSI Schaefer un BD Rowa sadarbību uzsāka 2015. gadā. Kopš tā laika veiksmīgi ir īstenoti vairāki projekti. “Mūsu klienti galvenokārt jautā pēc procesu optimizācijas. Parasti to iesāk ar ātras, vidējas un lēnas aprites produktiem, taču aizvien vairāk klientu svarīgi kļūst ar dzesēšanas zonām un narkotisko vielu pārvietošanu saistīti jautājumi. Šajā gadījumā procesu automatizācija ietver uzkraušanas termināļus. Šī tēma pirms pieciem gadiem nebija tik aktuāla,” ilustrē Dirk Bockelmann. Parakstot līgumu sadarbībai līdz 2024. gadam, abi uzņēmumi ir nolēmuši sniegt atbalstu veselības aprūpes nozares klientiem visa pasaulē, optimizējot viņu darbību un tādējādi sekmējot, ka arī procesi starp vairumtirgotājiem, aptiekām un gala patērētājiem kļūst plūstošāki, ātrāki un drošāki.





Par BD Rowa

BD Rowa apzīmē inovatīvus un uzticamus produktus farmācijas loģistikā. Būdama automatizācijas un digitalizācijas virzītājspēks, kompānija izstrādā un ražo risinājumus aptiekām, slimnīcām, farmācijas nozarei un uzņēmumiem, kas nodarbojas ar medikamentu iepakošanu. 800 apņēmīgi darbinieki visā pasaulē nodrošina kompetentu un uzticamu klientu apkalpošanu. Rowa ietilpst globālā medicīnas tehnoloģiju uzņēmuma Becton Dickinson (BD) sastāvā. 

Mūsu kopējā vīzija ir padarīt veselības aprūpi drošu un gatavu nākotnei.