schaeffler_SSI_28_05_18_00121_ret_logos.tif

Conveyorsystemer til paller

Conveyorsystemer til paller fra SSI SCHÄFER udgør ved gentagende forløb og ens strækninger en glimrende basis for økonomiske processer. Modulopbygningen, de fabriksmonterede komponenter og den energibesparende frekvensstyrede drivteknik muliggør en fleksibel, intern transport mellem produktion, lager, plukning og forsendelse og garanterer et optimalt materialeflow.

Hvilke lastenheder kan transporteres i dit lager: På vores conveyorsystem til paller kan der transporteres Euro-, DIN industri- og kemipaller samt gitterbokse, CHEP-, halv- og specialpaller med en individuel vægt på op til 1500 kg. Derudover muliggør vores plastbælteteknologi materialetransport med og uden lastbærere og tillader transport af materialer op til 1,6 meter bred. Returnering af tomme paller fjernes, hvilket øger din ydelse.

Individuelt anlægsdesign 

Profiludformninger for en modulær opbygning, en speciel bæreprofil til kædetransportører og rullebaner, drevne eller medløbende transportelementer, bælte- eller teleskoptransportører – med vores komponenter til conveyorsystemer og vores store udvalg af tilbehør kan vi tilbyde dig et individuelt anlægsdesign. Derudover fremstiller vi alle enkeltkomponenter selv og kan derfor garantere ensartet kvalitet samt høj pålidelighed af det samlede anlæg.

Vores komponenter til conveyorsystemer til paller er kendetegnet ved fleksibilitet, nem montage og vedligeholdelseskomfort. Den energibesparende, frekvensstyrede drivteknik garanterer dig reducerede driftsomkostninger.

FLEKSIBELT OG ØKONOMISK SYSTEM

  • Speciel bæreprofil til kædetransportører og rullebaner

  • Profiludformning muliggør en modulær opbygning

  • Skånsom transport af produkter

  • Beslag, som nemt kan monteres på sidevangerne, gør det muligt at montere vigtige komponenter på conveyorsystemet

  • Transportelementer kan tilpasses til forskellige lastbærere

  • Kædetransportører og rullebaner fås i individuelle længder

  • Automatisk integrering i højlagre

  • Vedligeholdelsesvenlig udformning af alle konstruktionselementer (sænkning af driftsomkostninger)

  • Høj kvalitet og stor udnyttelse af systemet

  • Formontage og forkabling i egen produktionsfabrik

  • Nem og hurtigt skift af bæreruller takket være tangentialdrev

  • Konstant videreudvikling og produktpleje af komponenterne

  • Komponenterne i coneyorsystemet kan anvendes i temperaturområdet fra -28°C til +45°C

CONVEYORSYSTEM TIL PALLER HOS JYSK

Logistikcenter med conveyorsystem til paller, kraner samt logistiksoftware.

Fuldautomatiseret højlager

SSI SCHÄFER har tidligere bygget distributionscentre for JYSK i både Danmark og Polen. Virksomheden er nu fortsat med et projekt for det svenske lager i byen Nässjö. Her er JYSKs eksisterende distributionscenter blevet udvidet med 75.000 pallepladser, så centret har plads til 165.000 pladser i alt. Lageret servicerer alle JYSK butikker i Sverige og Finland. Pallepladserne, som er dobbeltdybe, betjenes af 10 pallekraner af typen Exyz. Et helt nyt forsendelsesområde, conveyorteknologi samt logistiksoftwaren WAMAS ® er også en del af leveringen fra SSI SCHÄFER

DOWNLOADS

Transportørbrochure

Smarte transportører - modulære conveyor-løsninger til alle lastbærere til optimering af materialeflowet

1.2 MB
Hvordan kan vi hjælpe?