Tire Rack

Dækreoler

Hjul- og dækreoler: Effektiv udnyttelse af pladsen ved bilforhandlere og værksteder. 

Med dækreoler fra SSI SCHÄFER optimal opbevaring af dæk og hjul med sikker håndtering og maksimal lagervolumen. Effektiviteten opnås, når dækreolen er tilpasset optimalt til rummet.

Med dækreolerne opbevarer du dine kunders hjul og dæk på en professionel måde, hvor hjul, dæk og fælge står eller ligger sikkert, men samtidig er let tilgængelige.

Hos os finder du dækreoler i forskellige varianter, som passer til enhver given situation og rum – der er næsten uendelige muligheder for at designe og lave layouts. Hvad enten du har brug for at opbevare flere dæk, spare plads eller noget helt tredje, så har vi den rette løsning til dig. Vi vil med glæde rådgive dig omkring hvilken dækreol eller hjulopbevaringsløsning, der er den bedste til netop dit behov og dine faciliteter.

DÆKREOLER TIL ETHVERT BEHOV

mercedes.jpg

I en stationær dækreol med 1-hjulsdybde, opbevares fire hjul ved siden af hinanden på en 1-hjulsdyb hylde. Skal opbevaringen være lidt mere effektiv, kan man vælge en dækreol med 2-hjulsdybde, hvor to hjul opbevares bag ved hinanden på én hylde. På den måde optager et sæt hjul kun to lokationer i en reol med dobbeltdybde.

Installationen af denne type reol er meget enkel, både med 1- og 2-hjulsdybde, og de enkelte niveauer kan altid justeres i intervaller på 53:53 mm, så niveauerne kan indstilles præcist til de respektive hjul- og fælgstørrelser.

Med fire sektionslængder, tre reolhøjder og mulighed for til enhver tid at lave enkeltreoler om til dobbelte eller omvendt - fleksibiliteten er integreret.

Mobile Tire Racking Type EMX

Med hjulopbevaring i grenreoler kan du virkelig opbevare mange dæk pr. kvadratmeter.

I denne løsning lagres dæk og hjul liggende horisontalt. Hjulene stables liggende i grupper på fire på såkaldte grenarme. Der er plads til otte stabler dæk per felt. Dækstablerne kan løftes med en almindelig gaffeltruck og kan således ind- og udlagres på en ergonomisk, hurtig og sikker måde fra gulvniveau.

I designet af denne dækreol er der lagt særlig vægt på en høj grad af standardisering og fleksibilitet. Grenreolen fås i to forskellige standardmål til feltbredde og feltdybde. Dermed er den enkel at planlægge og kan til enhver tid udvides.

Grenreolen kan installeres i et mobilt reolsystem, så du får plads til endnu flere dæk.

Tyre Rack

Dynamic 4 dynamiske dækreoler er den optimale løsning til at opbevare mange dæk i højden, og med sit effektive system med 4-hjulsdybde er Dynamic 4 en af vores mest populære hjulopbevaringsløsninger.

I en dynamisk dækreol opbevares et helt hjulsæt praktisk på række i firedobbeltdybde. Det vil sige, at det ene hjul er placeret bag det andet i én hjulkanal, hvilket sparer plads og giver mulighed for at tage hjulene ud af dækreolen på en ergonomisk måde: Når det forreste hjul tages ud, ruller det næste automatisk frem i rækken og placeres forrest, hvorfra det nemt kan tages ud.

Systemet kan som standard bygges i op til ni niveauer, og danner en både komfortabel og især pladsbesparende løsning.

Illustration of a mobile tire racking of type EMX with forklift

Mobile dækreoler er en effektiv og pladsbesparende løsning. Systemet kræver nemlig kun, at der er én servicegang åben ad gangen. SSI SCHÄFERs mobilreoler til dæk og hjul er baseret på traditionelle dæk- og grenreoler som er monteret på motordrevne mobilbaser og styres af PLC. I denne løsning kan dæk og hjul opbevares stående eller liggende i op til 10 niveauer.

En løsning med mobile dækreoler kan give en kapacitetsforøgelse på op til 85 % for enkeltfagsinstallationer og over 100 % for fleretagesinstallationer. Et anlæg på 10 mobile baser kan f.eks. rumme op til 18.000 dæk.

Mobilreolen kan forbindes til et overordnet lagerstyringssystem via en grænseflade.

Alle stationære dækreoler kan også installeres i silodesign, som en integreret bygningsløsning med komplet tag- og vægbeklædning.

Hvilken dækreol passer til din forretning?

Så hvilken type dækreol skal du vælge? Det afhænger af mange ting, og derfor starter vi altid et nyt samarbejde med en uforpligtende snak, hvor vi sammen gennemgår hele dit lager og dine behov. Det giver os det bedste udgangspunkt til at anbefale, hvilken dækreol, som passer bedst til netop din virksomhed, samt hvilket lagersetup, der vil give dig størst effektivitet – nu og i fremtiden. Kontakt os derfor i dag, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

DINE FORDELE

  • Effektiv rumudnyttelse – du kan bruge din plads mere effektivt

  • Forøgelse af din lagerkapacitet 

  • Ergonomiske opbevaringsløsninger som overholder alle gældende forskrifter om arbejdssikkerhed

  • Høj fleksibilitet, kvalitet og lang holdbarhed

  • Alle hjultyper og størrelser kan lagres – også pigdæk

HENT MERE INFORMATION

MOBILREOL TIL OPBEVARING AF DÆK OG HJUL

Maksimal lagerkapacitet og
sikker håndtering

1.4 MB
HVORDAN KAN VI HJÆLPE?