Material Handling for bins, totes and containers

Depalletering og palletering

Depalletering og palletering: Effektiv og fleksibel varehåndtering med robotter 

Loven stiller stadigt højere krav til plukkearbejdsstationerne, hvilket medfører øget anvendelse af robotunderstøttede løsninger.

Fuldt automatiserede systemer til palletering og depalletering er en økonomisk fordelagtig løsning til implementering af en gennemgående automatiseret proceskæde og sikrer samtidig konstante leveringer uafhængigt af ydre parametre. Du drager fordel af nøjagtigt afstemte komponenter og konstante ydelser. Fra kasser over conveyorsystemer til det fuldt automatiserede lager – SSI SCHÄFER tilbyder økonomisk attraktive løsninger til den interne logistik.

De automatiske løsninger til palletering og depalletering fra SSI SCHÄFER er kendetegnede ved høj dynamik og funktionssikkerhed uafhængigt af produktets størrelse og de ydre parametre.

HØJ DYNAMIK OG FUNKTIONSSIKKERHED

Robotteknologien er en væsentlig del af Schäfer Case Picking-systemet (SCP). Robotterne indsættes her til lagvis depalletering. Ved kombination af tre gribeprincipper (vakuum-multigrip, vakuum-kammer og mekanisk klemmeprincip) garanteres en høj dynamik og funktionssikkerhed ved depalleteringen samt en skånsom håndtering af produkterne. Derudover anvendes de til palleteringen af paller med blandede produkter til levering til filialer.

SSI SCHÄFER tilbyder en bred portefølje af forskellige depalleterings- og palleteringssystemer med robotter, som kan skræddersyes præcist til de individuelle branchebehov.

Detailhandel: Lagpalletering (rainbow-palletering)

Drikkevarer: Kassepalletering, tårnplukning

Detailhandel, automotive, 3PL: Kasse-palletering

Automatisering: Kasse-depalletering (KLT)

For alle opgaver til palletering og depalletering gælder det, at processens parametre kan tilpasses individuelt til dine behov. Dermed kan der alt efter lagerets opbygning indsættes knækarms- og portalrobotter.

Derudover kan de automatiske processer uden problemer implementeres i et integreret system.

En fuldt automatiseret løsning er dog ikke nødvendigvis den mest optimale løsning til alle, hvorfor vi også tilbyder løsninger, hvor automatiseringen kan øges løbende og hvor teknologien dermed indføres trinvist. Anvendelsen af teknologi og automatisering skal også være fornuftig. Derfor kan vi også tilbyde et omfattende tilbud af højfleksible, ergonomiske og innovative delvist automatiserede løsninger og arbejdsstationer til dette område.

På områder, hvor det er nødvendigt med en indsats fra mennesker, kræver optimeringen af menneske-maskine-grænsefladen en ekspertanalyse af alle forløb og rammebetingelser. Arbejdsprocesser og arbejdsmiljø skal tilpasses fleksibelt til de respektive medarbejdere og kan derudover bidrage til at mindske den fysiske belastning.

  • Bredt spekter af manuelle, delvist og fuldt automatiserede depalleterings- og palleteringsløsninger

  • Høj funktionssikkerhed, dynamik og produktivitet

  • Skånsom produkthåndtering

  • Ergonomiske og fleksible arbejdsstationer

  • Individuelle løsninger, tilpasset til dine behov

  • Konstante ydelser: uafhængig af produktstørrelse og -vægt, arbejdstider, omgivelsesbetingelser eller ergonomiske behov

Hvordan kan vi hjælpe?