Schäfer Orbiter System

Depozite tip canal

Economisirea suprafeţei datorită gradului optim de utilizare a spaţiului
La depozitul tip canal, mai multe unităţi de depozitare sunt depozitate succesiv în canale. Depozitul este deservit de autovehicule de canal , care introduc şi scot marfa din depozit. În comparaţie cu rafturile pentru paleţi, rafturile dinamice sau depozitele automate pentru articole mici  sau depozitele cu rafturi înalte, gradul de utilizare a spaţiului unui depozit tip canal este semnificativ mai mare. Depozitele tip canal sunt folosite acolo unde spaţiul de depozitare trebuie redus cât mai mult cu putinţă. Tehnologia depozitului tip canal este deosebit de adecvată pentru o varietate mică de articole cu volum mare, ca de exemplu în industria băuturilor sau industria alimentară. Ea este o alegere bună şi pentru spaţiile de depozitare cu temperatură controlată şi consum intens de energie.

Numeroase referinţe în toată lumea
SSI SCHAEFER se bucură de numeroase referinţe pentru tehnologia depozitului tip canal, atât în domeniul produselor răcite şi congelate, cât şi în domeniul temperaturilor normale.

Avantajele dumneavoastră pe scurt:

  • grad mare de utilizare a spaţiului

  • datorită depozitării compacte poate fi depozitată o cantitate cât mai mare de mărfuri pe o suprafaţă cât mai mică (minimizarea costurilor fixe, flexibilitate mai mare)

  • adecvate pentru o varietate mică a articolelor cu volum mare

  • tehnologie specială de transport (autovehicule de canal)

  • domenii de utilizare: de exemplu industria băuturilor sau industria alimentară

  • adecvate pentru domeniul produselor răcite şi congelate: construcţiile din oţel rezistă la temperaturi extreme de până la -30 °C.

Schäfer Orbiter System

Sistemul Schäfer Orbiter®

Nu a fost găsit niciun rezultat

Aveți întrebări sau observații?