schaeffler_SSI_28_05_18_00121_ret_logos.tif

Dopravníková technika pro palety

Zařízení pro dopravu palet od společnosti SSI SCHAEFER poskytují při opakovaném průběhu činností a stejných trasách vynikající základnu pro hospodárné procesy. Jejich modulární konstrukce, v továrně předem namontované komponenty a energeticky úsporné pohony s frekvenčními měniči umožňují flexibilní vnitropodnikovou dopravu mezi výrobou, skladem, vychystávacím pracovištěm a expedicí a zaručují optimální materiálový tok

Jaké přepravní jednotky je nutné také dopravovat ve vašem skladu: Možnosti, které naše dopravníková technika pro palety nabízí, jsou vhodné pro euro palety, palety DIN pro průmysl a chemii, ohradové palety (gitterboxy), palety CHEP, poloviční palety a speciální palety až do jednotkové hmotnosti 1 500 kg. Naše technologie pásů navíc umožňuje přepravu materiálu s nebo bez přepravních obalů a umožňuje přepravu materiálů až do šířky 1,6 metru. Návrat prázdných palet je eliminován, což zvyšuje váš výkon.

Individuální design zařízení
Tvary profilů pro modulární konstrukci, speciální nosný profil pro
řetězové dopravníky a válečkové dráhy, poháněné a nepoháněné prvky dopravníků, pásové a teleskopické dopravníky – s našimi komponenty pro dopravníkovou techniku a s naším bohatým příslušenstvím nabízíme individuální design zařízení. Všechny jednotlivé komponenty kromě toho vyrábíme sami ve vlastní výrobě a můžeme proto zaručit stálou kvalitu a nejvyšší možnou spolehlivost celého zařízení.

Flexibilita, snadná montáž a pohodlná údržba charakterizují naše komponenty dopravníkové techniky pro palety. Použití energeticky úsporných pohonů s frekvenčními měniči zaručuje snížení vašich provozních nákladů.

FLEXIBILITY AND ECONOMY IN A SINGLE SYSTEM

  • Speciální nosný profil pro řetězové dopravníky a válečkové dráhy

  • Tvar profilů umožňuje modulární konstrukci

  • Šetrná doprava produktů

  • Instalace všech důležitých modulů je možná pomocí svěrných spojů

  • Dopravní prvky lze přizpůsobit nejrůznějším přepravkám

  • Řetězové dopravníky a válečkové dráhy dodáváme v individuálních délkách

  • Automatické napojení na sklad s vysokými regály

  • Všechny konstrukční prvky jsou navrženy pro snadnou údržbu (snížení provozních nákladů)

  • Vysoká kvalita a životnost systémů

  • Montáž a instalace kabeláže předem ve vlastním výrobním závodu

  • Jednoduchá a rychlá výměna nosných válečků díky tangenciálnímu pohonu

  • Soustavný další vývoj a péče o zlepšování vlastností komponent

  • Komponenty dopravníkové techniky pro palety lze používat při teplotách -28 °C až +45 °C

PALLET CONVEYING SYSTEMS AT JYSK

Logistics center with pallet conveying systems, storage and retrieval machines and logistics software.

Fully automated high-bay warehouse

In the past SSI SCHAEFER has already realized distribution centers in Denmark and Poland for the Danish furniture retailer JYSK. The cooperation has now continued with the project for the Swedish warehouse in Nässjö, where JYSK’s existing distribution center is about to be expanded by 75,000 pallet spaces resulting in a total of 165,000 pallet spaces. The warehouse serves all JYSK stores in Sweden and Finland. The double deep pallet spaces are served by 10 double-deep pallet cranes type SSI Exyz. Included in the delivery is also a brand new shipping area, conveyor technology and the extensive logistics software WAMAS® from SSI SCHAEFER.

STÁHNOUT

br_conveying_en_low.pdf

null

1.2 MB
Jak Vám můžeme pomoci?