dsv_canada_ssi carrier.tif

STARPTAUTISKĀ PIEGĀDES UN LOĢISTIKAS ĶĒDE DSV IZVĒLAS SSI CARRIER

Kompakts modulārs kabatu konveijers izmantošanai e-komercijā

Izmaiņas patērētāju un pirkšanas paradumos daudziem uzņēmumiem rada lielus izaicinājumus. Klienti sagaida nepārtrauktu produktu pieejamību un ātru piegādi līdz viņu namdurvīm. Uzņēmumam tas rada nepārtrauktu spiedienu, mēģinot arvien efektīvāk izpildīt pieaugošās klientu prasības. Pieaug nepieciešamība pēc automatizācijas ar uzticamām tehnoloģiskām un digitālām sistēmām, kas spētu nodrošināt ātru pasūtījumu apstrādi, saglabājot nemainīgi augstu pakalpojumu līmeni. Mūsdienu loģistikas sistēmas, piemēram, SSI SCHAEFER kabatu konveijers SSI Carrier, spēj pilnībā izpildīt šāda veida prasības. Pateicoties šai virszemes konveijera sistēmai, starptautiski atpazīstamajam piegādes un loģistikas ķēdes uzņēmumam DSV ir pietiekami daudz iespēju, lai tiktu galā ar klientu nepārtraukti pieaugošo e -komercijas pasūtījumu pieaugumu un milzīgajiem sezonālajiem pasūtījumu pīķiem, vienlaikus rīkojoties ar preču atlases procesu ļoti saudzīgi.

Dažādu nozaru daudzi pasaules uzņēmumi saskaras ar līdzīgām problēmām, kuras ir radījuši patērētāju pirkšanas uzvedības maiņas aspekti, neparedzamie tirgus apstākļi un globālās pandēmijas sekas. Arvien vairāk patērētāju jebkurā laikā/jebkurā vietā izvēlas e-komercijas sniegtās priekšrocības un iepērkas tiešsaistē. Lai saglabātu konkurētspēju, mazumtirgotājiem ir nepieciešama augstas veiktspējas intraloģistikas procesi, lai atbalstītu veikalu piegādes un tiešo klientu pasūtījumus no viena izplatīšanas centra vai noliktavas. Mūsdienu loģistikas risinājumiem jābūt pēc iespējas kompaktākiem, elastīgākiem un efektīvākiem, ar spēju nodrošināt ātru piekļuvi nepieciešamajām precēm, efektīvi apstrādāt mainīgo pasūtījumu profilus, efektīvi pārvaldīt sezonālo pīķa periodus un iekļaut tūlītēju atgriezto preču pieejamību.

SSI Carrier atbilst visām iepriekšminētajām sarežģītajām prasībām. SSI SCHAEFER kabatu konveijers ir kompakta un daudzpusīga virszemes transportēšanas sistēma multi-tirdzniecības kanālu paralēlai apstrādei. Viens kravas nesējs ļauj transportēt, buferizēt, šķirot un sekvencēt karināmas un novietojamas preces vienā sistēmā, vienlaikus panākot augstu caurlaidspēju. Automātiskais šķirošanas risinājums nogādā klientu pasūtījumus iepakošanas stacijās vēlamajā secībā neatkarīgi no pasūtījuma lieluma un nodrošina efektīvu atgriezto preču apstrādi, kas padara risinājumu īpaši piemērotu e-komercijas nozarei. SSI Carrier pieprasa minimālu vietas platību, nodrošina vislielāko uzglabāšanas blīvumu. Tāpat tas atbalsta augstu mērogojamību un elastīgu sistēmas paplašinājumu ar modulāru, individuāli pielāgojamu dizainu.

“Kabatu konveijera inovatīvā koncepcija nodrošina saudzīgu preču komplektēšanu un transportēšanu konveijera maisos. Tas novērš to iespējamo sadursmi vienam ar otru, kas parasti ir novērojams uz gravitācijas bāzes konveijeru sistēmām. Tas īpaši svarīgi ir gadījumos, lai apstrādātu papildu drošību prasošus produktus un iepakojumus, piemēram, veselības aprūpes un kosmētikas nozarē,” uzsver Dr. Mihaēls Zahers (Michael Zacher), SSI SCHAEFER Kabatu konveijeru produktu grupas vadītājs.

Kabatu konveijera šķirotāja kodols ir tā unikālais šķirošanas algoritms. Matricu šķirotājs kombinācijā ar dinamisku buferi ļauj nogādāt partijās nokomplektētos preces, ja kā gatavus klientu pasūtījumus no dažādām uzglabāšanas zonām un nodrošina ātru piegādi iepakošanas stacijās jebkurā vēlamajā secībā un īsā laika posmā. Pateicoties RFID tehnoloģijas izmantošanai un atsevišķu preču apstrādei, sistēma ir izstrādāta atbalstīt elastīgu pasūtījumu struktūru, un tā vienlaikus var apvienot kā mazus e-komercijas pasūtījumus, tā arī lielus mazumtirdzniecības pasūtījumus, izvēlēties un savākt pasūtījumus lielam preču klāstam ar minimālu produktu komplektēšanas pieturu skaitu.

SSI Carrier ir īpaši piemērots e-komercijas un multi-kanālu izplatīšanas nozarē, modes, farmācijas, kosmētikas un mazumtirdzniecības jomās. Kabatu konveijeros tiek pārvadāti tādi priekšmeti kā drēbes, apavi, kosmētika vai sadzīves priekšmeti, smagumā līdz 2,5 kg.

“E-komercijas nozare šobrīd saskaras ar ļoti dinamisku attīstību. SSI Carrier sistēmas modulārais dizains piedāvā rentablu risinājumu ar augstu mērogojamību. Pateicoties viedajai moduļu kombinācijai, tā var sasniegt ļoti augstu šķirošanas veiktspēju no vairākiem tūkstošiem līdz vairākiem desmit tūkstošiem gabalu stundā. Tas padara sistēmu ļoti elastīgu un īpašu prieku rada tās pielāgojamības iespējas, kuras var veikt jebkurā laikā nākotnes biznesa apjomiem. SSI SCHAEFER pielāgotais programmatūras risinājums ar vismodernāko vizualizācijas tehnoloģiju, ka arī serviss nodrošina klientam vispārēju vienotu risinājumu no viena avota,” rezumē Dr. Mihaēls Zahers (Michael Zacher), SSI SCHAEFER Kabatu konveijeru produktu grupas vadītājs.

LABAS PRAKSES PIEMĒRS: AUTOMATIZĒTS E-KOMERCIJAS IZPLATĪŠANAS CENTRS STARPTAUTISKI ATPAZĪSTAMAM PIEGĀDES UN LOĢISTIKAS ĶĒDES UZŅĒMUMAM DSV.

Pieaugot tiešsaistes pirkumu apjomiem, transporta un loģistikas kompānijai, bija jāpalielina sava efektivitāte, lai spētu tikt gala ar pieaugošo e-komercijas klientu skaitu. Uzņēmums DSV kopsolī ar intraloģistikas ekspertu SSI SCHAEFER, viena gada laikā izstrādāja un ieviesa augsti automatizētu risinājumu esošajā izplatīšanas centrā Bramptonā, Kanādā. Noliktava galvenokārt apkalpo farmācijas un kosmētikas nozares klientus, kuri veic preču izplatīšanu Kanādā.

SSI SCHAEFER uzņemoties ģenerāluzņēmēja lomu,  izveidoja individuāli pielāgotu loģistikas risinājumu un tā ieviešanu priekš DSV kompānijas. Dinamiskā kabatu konveijera šķirošanas sistēma SSI Carrier ir arī daļa no DSV izveidotās inovāciju stratēģijas. Pasūtījumi tiek komplektēti partijās un nodoti kabatu konveijeriem ar automātiski vadāmo transporta sistēmu  WEASEL®. Kabatu konveijeru komplektēšanas stacijas punktā, katrs priekšmets tiek ievietots atsevišķi un pēc tam buferēts jeb transportēts, līdz ir izveidots viss pasūtījuma partijas kopums. Apkopotā partija tālāk tiek nogādāta matricu šķirotājā, lai tos kārtotu pēc vēlamās secības. Kabatas maisu izkraušanas stacijā, nokomplektētie priekšmeti tiek izņemti un iepakoti kartona kastēs tālākai nosūtīšanai.

Kopējais risinājums ne tikai ļāva turpināt esošo darbību, bet arī ļāva palielināt e-komercijas kapacitātes jaudas līmeni, kas tik ļoti bija nepieciešams uzņēmumam DSV, lai nodrošinātu vienmērīgu tiešsaistes pirkumu izpildi, kā arī maksimālo preču pasūtījumu pieprasījumu apmierināšanu.

“Lielākais izaicinājums, ar kuru mums nācās saskarties, bija tikt galā ar mūsu klientu eksponenciālo e-komercijas pieaugumu. Kabatu konveijera šķirotājs SSI Carrier mums sniedz nepieciešamo jaudu, lai tiktu galā ar šo izaugsmi un masveida sezonālo pasūtījumu pīķa apjomu.”, skaidro Robs Čenons (Rob Chanona), Rīkotājdirektors DSV Solutions, Kanādā.

Noskaties jauno DSV Video

Vairāk informāciju meklē šeit

healthcare_cosmetics.jpg

Tirgus sektori

Farmācija un kosmētika

Fenix_576_Matrixsorter.tif

KABATU KONVEIJERS SSI CARRIER

News and press

Realizēts projekts_Case Study DSV Canada.pdf

Nav atrasti atbilstoši ieraksti.

Kontaktpersona

Pārdošanas un mārketinga nodaļa Tālruņa nr.: +371 25493555 Adrese: [email protected]