Workstation with semi-open fronted containers with touch panel and pick-by-light

E-Pick

Meer zekerheid en efficiëntie bij handmatig orderpicken

E-Pick is een voordelige op zichzelf staande oplossing voor de inrichting en exploitatie van Pick-by-Light systemen. Profiteer bij de order-picking taken in uw magazijn van meer zekerheid en een hogere efficiëntie.

Een goed doordachte grafische gebruikersinterface maakt het de gebruiker mogelijk om zonder speciale IT-kennis een complete Pick-by-Light applicatie op te bouwen - van de verbinding met de orderdatabase en de installatie van de bedieningselementen tot de toewijzing van de opslagposities en de dagelijkse exploitatie.

E-Pick ondersteunt diverse mogelijkheden om uw producten of bestelgegevens over te dragen. Deze data kunnen via een xml-bestand, een verbinding met een SQL-database of rechtstreeks via een SAP-interface worden uitgewisseld.

E-Pick biedt de mogelijkheid uw professionele magazijn helemaal of deels met Pick by Light uit te rusten en zodoende sneller en efficiënter te maken, of uw bestaande Pick by Light-systeem zelf uit te breiden. Bovendien is Pick-by-Light al vele jaren een in de praktijk bewezen methode om order van klanten snel en doeltreffende uit te voeren in de orderverzameling.

Kleine werkplek, grootse prestaties
E-Pick is vooral geschikt voor kleinere werkplekken die autonome offline orderverzamelings- en montagecellen worden en flexibel en op korte termijn op veranderingen en aanpassen moeten reageren. Kernelement is de touchpanel-PC die de aangesloten pick-elementen aanstuurt en de medewerker instrueert.

Zelfs wanneer u uw logistieke taken wijzigt, heeft E-Pick zich binnen de kortste tijd hieraan aangepast.

E-PICK

E-Pick: Pick by Light orderpicking systeem zelf instellen en bedienen

E-PICK: PICK-BY-LIGHT ORDERVERZAMELSYSTEMEN INRICHTEN EN EXPLOITEREN

Veeleisende montagewerkzaamheden moeten permanent aan economische criteria voldoen. Onze pick@work is een uitbreiding van E-Pick en wordt via een softwarecompletering op de touchpanel-PC geconfigureerd. De pick@work-technologie helpt u om arbeidsprocessen te optimaliseren en de efficiëntie en de kwaliteitsniveaus te verhogen - met inachtneming van de ergonomische aspecten in het belang van de gezondheid van uw personeel.

Het met licht aangestuurde montagesysteem maximaliseert de prestaties op de werkplek voor handmatige montage. Processpecificaties en geïntegreerde montageaanwijzingen optimaliseren uw arbeidsprocessen.

De innovatie: Het systeem koppelt ergonomische werkplekken aan Pick-by-Light en leidt de medewerker met behulp van een display-handleiding stap voor stap door het montage-proces. De medewerker selecteert de opdrachten via het scherm, waarna de opslagposities in de juiste montagevolgorde oplichten. Daarbij geleiden in het systeem ingevoerde afbeeldingen of tekeningen van de montagestappen de medewerker stap voor stap door het arbeidsproces. De complexiteit van het arbeidsproces wordt inzichtelijk, het aantal fouten minimaliseert en de kwaliteit gewaarborgd.

  • Voordelige instapoplossing

  • Efficiëntieverhoging in de orderverzameling

  • Verhoging van de kwaliteit in de orderverzameling

  • Eenvoudige parametrering van de opdrachtuitvoering stapsgewijs uitbreidbaar

  • Gebruiksvriendelijk, er is niet één programmeur nodig

  • Hogere prestatie van uw magazijn-output naar 300%

  • Het aantal fouten nemen met een tiende deel af

  • Traceerbaarheid van de orderverzameling

  • Ideaal voor magazijnen met maximaal ca. 800 producten per werkplek.

DOWNLOADS

Brochure E-Pick EN

Brochure E-Pick EN

1.3 MB
HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN?