AGV 2Stack

2Stack®

2Stack®, depolarda, komisyonlama sistemlerinde ve üretim ortamlarında paletlerin otomatik aktarılması için ideal sürücüsüz taşıma sistemidir. SSI SCHAEFER'in Sürücüsüz Taşıma Sistemleri 2Stack® sistemi, yüksek performansıyla ve mükemmel fiyat performans oranıyla kendini gösteriyor.  

Ortada veya yanda düzenlenmiş tekerli kollarıyla 2Stack®, paletlerin alınması ve bırakılması için mükemmel tasarıma sahiptir. Dar ve küçük depo alanlarında yoğun kullanım hiç sorun değil. Ayrıca 2Stack® farklı depolama yerleri (taban yerlerinden orta raflardaki depolama pozisyonlarına kadar) arasındaki mal hareketleri için de olağanüstü uygundur. İki kademeli direğe sahip modelimiz, örneğin azami 1,5 tona ve maksimum 4 metre yüksekliğe sahip yükleri hareket ettirebilir.

İnovatif akü konsepti ve akıllı kumanda

2Stack® araçlar, inovatif 2Lite lityum akü teknolojisi kullanıyor. Bu sayede 2Stack® 24 saatlik işletimde sorunsuz çalışabiliyor ve komple sürücüsüz taşıma sistemleri filosunda en iyi kapasite kullanımına olanak tanıyor. 2Lite ile kombine edildiğinde 2Stack®, düşük maliyetli güç beslemesine sahip en yüksek performans anlamına gelir.

Taşıma görevlerinin kontrolü ve optimizasyonu, ilgili görevleri herhangi bir depo yönetim sisteminden alan bir filo kontrol ünitesi üzerinden gerçekleştirilir. SSI SCHAEFER'in yazılım çözümleriyle, lojistik işleriniz üzerinde mükemmel hakimiyet sağlarsınız.

2STACK® – GERÇEK BİR İNTRALOJİSTİK UZMANI

  • Paletlerin otomatik aktarılması

  • Malı koruyan taşıma

  • Azami 1,5 ton faydalı yük, kaldırma yüksekliği azami 4 metre

  • Optimum malzeme akışı

  • İyi fiyat performans oranı

  • Paletlerin zemin yerlerinden, konveyör sisteminden veya hat sonu ekipmanından (robot bağlantısı, folyo sarıcı, paletleyici) ya da çalışma yerlerinden alınması/bırakılması

  • Mal girişi, malzeme işleme ve gönderim bölümlerinin yanı sıra uzaktaki çalışma yerleri arasında taşıma yapılması mümkün

  • Ara depoda, üretimde ve gönderimde kullanım

  • 2Lite lityum batarya teknolojisi sayesinde düşük maliyetli güç beslemesi

AUTOMATED GUİDED VEHİCLES WİTH HİVE-MİND İNTELLİGENCE

For fast reacting and accurate transport in the warehouse they are getting ever so popular: SSI SCHAEFER‘s hive-mind AGVs. They are able to communicate with one another as well as get organized independently and in a decentralized way for completing their tasks efficiently.

Highligy efficient logisticss solution with AGV technology

Longchamp, long known for the racehorse embossed on their handbags and leather accessories, also brings the qualities of power and speed their logo invokes into their warehouse with fully automatic pallet transport by automated guided vehicles from SSI SCHAEFER MoTuM. Since the beginning of 2015 a total of eight vehicles have ensured efficient material flow between the finished goods warehouse and the picking work stations.

Soru, Görüş ve Önerileriniz İçin