haribo_grafschaft_2018_11.tif

Højlager

Fordelene ved højlagre

SSI SCHÄFER tilbyder udover delvist automatiserede løsninger også fuldt automatiserede højlagre. Du profiterer her af diverse fordele som høj lagertæthed, direkte adgang til alle artikler, høj proceshastighed og sikkerhed, god tilgængelighed (døgnet rundt) samt optimal udnyttelse af pladsen.

 

Mange udførelser og forskellige krav

SSI SCHÄFERs team af specialister udvikler forskellige kundetilpassede løsninger, så reolsystemerne passer perfekt til dine behov. I højlagre til paller er det muligt både at indlagre almindelige paller og speciallastbærere.

De forskellige indlagringsvarianter – fra enkeltdyb til multidybsamt tilsvarende tilpassede hyldebredder yder maksimal fleksibilitet i rumudnyttelsen. Udover højlagre til paller tilbyder vi fuldt automatiserede lagre til kasser og bakker. Netop på køle- og dybfrostområdet, hvor der stilles specielle krav, har vi mange referencer rundt i hele verden.

HØJLAGRE FRA SSI SCHÄFER

Optimal udnyttelse af pladsen giver pladsbesparelser.

Opbevaring af konventionelle palletyper sammen med speciallastbærere

Højlager: Optimal udnyttelse af pladsen, hurtig og direkte adgang, sikker lagring op til 40 meters højde.

Picture of pallet racking at QuantiParts

Fra design, den statiske udlægning, over konstruktionen til fremstillingen, hos SSI SCHÄFER får du alt fra ét sted. Vi skaber individuelle løsninger med stålkonstruktioner, som udnytter pladsen og betingelserne optimalt. Stålkonstruktionerne opfylder de højeste tolerancekrav, hvilket giver et sikkert grundlag for optimal udnyttelse af pladsen.

Vores internationalt erfarne projektledere udvikler unikke løsninger, der er præcist afstemt efter dine behov. Vi garanterer en komplet og systematisk planlægning samt en pålidelig montage. Derudover sørger uafhængige kvalitetssikringsinspektører for, at vores strenge kvalitetsstandarder overholdes.

Storage and Retrieval Machine Exyz

Stort udvalg af reolsystemer. Mellem et fuldautomatisk højlager i siloopbygning og et manuelt betjent reolanlæg findes der mange blandede former. Vi skelner primært mellem lagre til opstilling i en hal (in-house) eller såkaldte siloanlæg. Ved silokonstruktionen er reolen den bærende underkonstruktion for tag og facade, og det er ikke nødvendigt med en separat hal.

Gennem præcisionen i detaljen og gennemtænkt teknik er SSI SCHÄFER som en af de få leverandører af automatiske reolsystemer i stand til at implementere lager siloer med en højde på langt over 40 meter. Profitér af en attraktiv arealudnyttelse gennem den kompakte konstruktion, en hurtigere udnyttelse af anlægget takket være kortere montagetider samt lavere driftsomkostninger. Ved byggehøjder over ca. 20 meter kan det være hensigtsmæssigt at bygge et højlager i silokonstruktion.

SSI SCHÄFER leverer alt lige fra robuste stålkonstruktioner over lagerplatforme, trapper og sikkerhedsindretninger til lagerkraner og shuttlesystemer. Alle komponenter fremstilles af os og tilpasses præcist til de respektive højlagre. Derudover tilbyder vi tag- og vægbeklædning som ekstra udstyr, for eksempel i en omfattende produktpakke.

Hvilken konstruktion, der er den bedste løsning i det enkelte tilfælde afhænger af forskellige parametre. Vi rådgiver gerne om vores kernekompetencer om design, statisk udlægning, konstruktion og fremstilling i eget hus. Som pålidelig partner står SSI SCHÄFER for langsigtet og sikker investering. Selv vores mest komplekse systemer kan udbygges eller ændres – også efter flere år. Vi overtager den komplekse projektstyring i byggeriet af højlagre og miniload-lagre – lige fra idé og til overdragelse af det færdige anlæg.

  • Unikke løsninger, tilpasset til dine behov

  • Et stort udvalg af produkter og muligheder i lagerbyggeriet, også når det gælder størrelse og højde

  • Implementering af specialanlæg

  • Produkter opfylder ekstreme krav, som for eksempel temperaturer i dybfrost

  • Sikkerhed i leverandørkæden takket være eget stålværk og leverance af stål

  • Professionel projektstyring og udførelse af montage: Internationalt erfarne projektledere, certificeret efter internationale projektstyringsstandarder

  • Udførlig og omfattende montagedokumentation

  • Planlægnings- og omkostningssikkerhed

  • Globale forretningssteder garanterer den lokale kompetence

  • Pladsbesparelse takket være optimal rumudnyttelse

  • Reolsystemerne kan indsættes alsidigt og muliggør implementering af alle gængse indlagringsvarianter

  • Systemer kan udbygges eller ændres – også efter flere år

  • Et stort udvalg af tilbehør

  • After Sales Services udført af SSI SCHÄFER (reparationer, reoleftersyn, reservedele og ombygninger)

SAMARBEJDE MED JYSK

Distributionscenter i Uldum

Med 4 højlagre, 216.000 pallelokationer, 32 Exyz-lagerkraner, 31 ergonomiske arbejdsstationer og 18 miniload-kraner er JYSKs distributionscenter i Uldum et eksempel på logistik i absolut verdensklasse.

SSI SCHÄFER har arbejdet sammen med JYSK gennem mere end ti år. Samarbejdet med JYSK er et godt eksempel på, hvordan vi som logistikpartner kan støtte vores kunder i deres udvikling, og udvide og optimere deres interne logistik i takt med vækst og ændrede behov.

LOGISTIKCENTER TIL JYSKS SVENSKE BUTIKKER

Lageret understøtter alle JYSKs butikker i Sverige og Finland.

JYSKs succeshistorie fortsætter med endnu et skridt ind i fremtiden

SSI SCHÄFER har tidligere bygget distributionscentre for JYSK i både Danmark og Polen. Virksomheden er nu fortsat med et projekt for det svenske lager i byen Nässjö. Her er JYSKs eksisterende distributionscenter blevet udvidet med 75.000 pallepladser, så centret har plads til 165.000 pladser i alt. Lageret servicerer alle JYSK butikker i Sverige og Finland. Pallepladserne, som er dobbeltdybe, betjenes af 10 pallekraner af typen Exyz. Et helt nyt forsendelsesområde, conveyorteknologi samt logistiksoftwaren WAMAS ® er også en del af leveringen fra SSI SCHÄFER.

Hvordan kan vi hjælpe?