Hírek az intralogisztika világából

INTRALOGISZTIKAI SZAKMAI NAP AZ SSI SCHÄFERREL

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM. 2022. DECEMBER 01.

Automata és félautomata raktári megoldások napjaink intralogisztikai kihívásaihoz

2022. december 1-én az SSI SCHÄFER Kft. ismét megrendezi szakmai napját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem bemutató laborjában 9.00-14.00 között.

Az Anyagmozgatási és Logisztikai Tanszék által bemutatásra kerülnek a logisztikai tervezők, vállalatok, raktárak számára érdekes, a földrengésméretezéssel kapcsolatos nézőpontok, szabályok forgalmazói és gyártói oldalról, figyelembe véve Magyarország földrajzi viszonyait. A földrengés elleni védelem helyzete jelenleg bizonytalan. Az állványok statikai méretezéséről az MSZEN 16681:2016 szabvány rendelkezik, valamint az FEM ajánlás.

A talajgyorsulási értékek messze nagyobb veszélyeztetettséget sugallak, mint ami a földrengés kutatóintézet honlapjáról  (georisk.hu ) leolvasható.

Az egyetemek, tervezők számára fontos téma a földrengés veszélyre méretezés, tervezés.

Georisk-hungary

A szakmai nap további előadásaiban szintén aktuálisan olyan sürgető kérdésekre adunk választ logisztikai megoldásokkal, szektorokra bontva, hogy hogyan lehetséges hatékonyabb munkafolyamatok kialakítása a hosszú távú költségcsökkentés érdekében. A logisztikai szolgáltatók közötti globális együttműködés szintén lényeges része a logisztikai megoldásoknak, ahol a hangsúly egyre inkább a logisztikai folyamatok digitalizálására, automatizálására helyeződik.

tárolóautomata, raktárgép

SSI SCHÄFER technológiák kerülnek bemutatásra, amelyek növelik a raktári folyamatok hatékonyságát. A jövőbiztos logisztikai megoldásoknak zökkenőmentesen kell illeszkedniük a meglévő működési folyamatokhoz, ugyanakkor bővíthetőnek kell lenniük, és rugalmasan kell alkalmazkodniuk az új feltételekhez.

Megismerkedhetnek a résztvevők ágazatspecifikus automata és félautomata raktári megoldásokkal, automata raktárgépeket és vezető nélküli szállítórendszereket mutatunk be.

SSI Flexi raktári szállító jármű, automatikus betároló/kigyűjtő gép

Nagyobb beruházás tervezése esetén betekintést nyernek az érdeklődők egy komplett megvalósult automata magasraktári projekt részleteibe a tervezéstől, a munkafolyamaton keresztül a mindennapi működésig. Valós felvetésekre, valós válaszokat adunk közösen partnerünkkel.

magasraktár

A rendezvény ingyenes, személyre szólóan küldünk meghívót az érdeklődőknek. Amennyiben a fenti témákat érdekesnek találja és ellátogatna az eseményre, kérjük jelezze a [email protected] email címen.

Kapcsolattartó személy

Annamaria Ligeti Marketing & PR Manager Telefonszám : +36 20 984 - 8907 Levél: [email protected]