komissiózás, szállítópályás rendszer

Kisteherbírású szállítópálya-rendszerek

Szállítástechnikai megoldások tároló dobozok, kartonok, szállító tálcák automatizált szállítására, mozgatására

Az SSI SCHÄFER szállítástechnikája folyamatos mozgásban tartja az árukat, és változatlan szállítási útvonalakon zajló, ismétlődő lépések esetén megteremti a gazdaságos folyamatok alapját. A kisáru-tároló dobozok üzemen belüli szállításához készült megoldásainkhoz kapcsolódó raktártechnikai tanácsadás, tervezés és megvalósítás esetén Ön is profitálhat a számos nemzetközi intralogisztikai projektben szerzett szakértelmünkből és know-how-ból.

Minden szállítástechnikai rendszerelem egy kézből


A tárolódobozok, kartonok, gyűjtőtálcák vagy egyéb kisáru-tároló dobozok szállításához az SSI SCHÄFER mindent egy kézből kínál, a tárolódobozoktól a vezérlésen át egészen a szállítástechnikáig. A részegységeink közötti nagyfokú kompatibilitás garantálja az egész raktári rendszer gördülékeny működését és ezáltal az Ön beruházásának biztonságát.

Minden helyzethez az odaillő szállítópálya


Szállítás, szortírozás, beengedés és kidobás, tárolás és rakatolás: amilyen sokfélék a feladatok az intralogisztikában, olyan széles a kisáru-tároló dobozok szállításához kapcsolódó részegységeink és megoldásaink választéka. A különböző szállítóelemeknek köszönhetően nálunk minden alkalmazáshoz megtalálható a megfelelő szállítástechnikai program:

A szállítástechnikai megoldások optimális méretének kialakításában a termékcsoportok, a szükséges áteresztőképesség és a kívánt tárolódobozok a döntőek. Ezek jelentik mind a dinamikus raktárrendszerek, mind pedig a szükséges szállítástechnika előfeltételeit.


Ergonómiai koncepció: ergnomics@work!®

Mindenütt, ahol emberek dolgoznak a szállítórendszereinkkel, nagy hangsúlyt fektetünk az ergonómiai szempontokra. Az ergonomics@work!® elnevezésű ergonómiai koncepciónk többek között hangszigetelt szállítástechnikával gondoskodik az ember és a gép optimális együttműködéséről, így növelve a termelékenységet.


Széleskörű raktártechnikai szakértelem

Az különböztet meg bennünket más intralogisztikai szolgáltatóktól, hogy a szállítástechnikai rendszerelemeinket mi saját magunk gyártjuk. 

Több évtizedes, egyedülálló referencia portfólióval és raktártechnikai szakértelemmel rendelkezünk, amiből ügyfeleink világszerte profitálnak.

RAKTÁRRA SZABOTT SZÁLLÍTÓPÁLYA-RENDSZEREK

Kisáru-tároló dobozok optimalizált, hatékony és automatizált üzemen belüli szállítása testre szabott szállítópálya-rendszerekkel

Az FT+ az a világszerte legnagyobb, kis teherbírású szállítástechnikai modulrendszer, amely teljes egészében moduláris és utólag felszerelhető elemekből épül fel.

Fejlesztése a legszigorúbb gazdaságossági szempontok alapján történt. Lemondások nélkül sikerült benne megvalósítani a rugalmas áthaladásvezérlést, a nagy terhelési és teljesítményértékeket, az alkatrészek számának csökkentését, valamint a moduláris felépítést. 

A rendszer lehetőségei csaknem határtalanok, a raktárautomatizálástól a gyártáson (a munkaállomások és a raktárak összekapcsolásán) át, egészen a gépek integrációjáig.

  • Teljes körű raktártechnikai megoldások egy kézből

  • Moduláris, bővíthető, kis teherbírású szállítástechnika

  • Raktári rendszer-megoldások széles választéka

  • Tartós termelékenység a megbízható rendszerelemeknek köszönhetően

  • Nagy hatékonyság és áteresztőképesség a legmodernebb technikának köszönhetően

  • FT+ kis teherbírású szállítástechnikai rendszer: akár 6 000 egység/óra áteresztőképesség, alkalmazkodásra képes áthaladásvezérlés, alacsony üzemeltetési költségek, egyszerű karbantartás, moduláris felépítés, akár 50 kg szállított tömeg 

  • Ergonómiailag optimalizált  munkavédelmi megoldások az ergonomics@work® koncepció révén

  • Szállítópálya-rendszerek mélyhűtött árukhoz is: akár -30 °C hőmérsékletű környezetben is alkalmazható

szállítószalag, szállítópálya

Case raktári szállítórendszer

komissiózás, szállítópályás rendszer

Tárolóládás szállítópálya-rendszerek

Nincs elérhető elem.

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

Az SSI SCHÄFER raktártechnikai szakértelme speciális know-how-t és széles körű intralogisztikai tapasztalatot ötvöz az egyedi raktári rendszerek és megoldások biztosítása érdekében.

Szállítórendszerek katalógusa

Intelligens szállítórendszerek – Moduláris szállítási megoldások az anyagáramlás optimalizálására, bármilyen tárolóhoz

1.2 MB

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!