Raklap állványrendszer

Komissiózó robotok

Intelligens robotizált megoldások az SSI SCHÄFER-től

A digitális transzformáció az intelligens és nagyteljesítményű robotizált alkalmazásoknak kulcsszerepet szán az automatizált intralogisztikában.

 A robotokkal történő automatizálás a modern és gazdaságos logisztika 4.0 alkalmazások szerves része.

Az SSI SCHÄFER széleskörű robotizált raktártechnikai megoldásokat kínál a különböző alkalmazási területekre. 

A technológiákat ügyfeleink igényeihez igazítva oldjuk meg a különféle iparágakban felmerülő tipikus raktározási problémákat és kihívásokat.

Mint a világon vezető moduláris tároló és raktárlogisztikai rendszerek szállítója, testreszabott robotizált raktározási megoldásokat valósítunk meg, amelyek az Ön raktárlogisztikai rendszerét sokféle alkalmazási területen teszik megfelelővé: A raklaptárolástól-, és depalettázástól kezdve, a tároláson át egészen a komissiózásig egyedi automatizált megoldásokat kínálunk, amelyeket zökkenőmentesen integrálunk az Ön teljes rendszerébe. 

Az SSI SCHÄFER átfogó szolgáltatási portfóliója a következőket tartalmazza:

  • Robotizált alkalmazások darabáru komissiózáshoz (Piece Picking)

  • Lineáris- és csuklókaros robotok dobozok és ládák tárolásához, komissiózásához, raklaptároláshoz, valamint depalettázásához

A robottechnika a Schäfer Case Picking System különféle automatizáltsági szintjeinek alapvető eleme, az egységrakományok kirendeltségeknek megfelelő komissiózásához. Itt robotok kerülnek alkalmazásra a rétegek depalettázásakor, valamint a vegyes egységrakományokból álló rakatképzésnél. 

Minden robot csak annyira jó, amennyire a szoftver, mely őt vezérli.

Az SSI SCHÄFER széleskörű IT-kompetenciájával rendelkezik a szükséges know-how-val. A cég saját raktárlogisztikai szoftverének, a WAMAS® moduljai a robotot „intelligensebbé” és a teljes körű logisztikai alkalmazásokhoz megfelelővé teszik.

Robotmegoldások speciális raktározási alkalmazásokhoz

Gumiabroncsok, kerekek, felnik és bútorok palettázására és depalettázására csuklókaros, valamint lineáris robotokat használunk. Különleges megfogórendszereiknek köszönhetően a funkcionalitási és stabilitási korlátozások elkerülhetők. 

Testreszabott megoldásokat valósítunk meg a termelési logisztikához olyan ágazatokban is, mint például az autóipar, a cellulóz- és a papír-, vagy a vegyipar, illetve a kis- és nagykereskedelem.

Az intelligens robotmegoldások lehetővé teszik a folyamatlánc átfogó automatizálását, és emellett magas dinamikát, rugalmasságot és funkcionális megbízhatóságot képviselnek.

GYORSASÁG ÉS MINŐSÉG A MEGRENDELÉSEK ÖSSZEÁLLÍTÁSAKOR

komissiózó robot
  • Nagyfokú megbízhatóság, dinamika és gazdaságosság

  • Gyengéd termékkezelés és alacsony hibaarány

  • Könnyebb emberi munka az ergonómiai szempontból kedvezőtlen munkavégzésnél

  • Üzemi költségek csökkenése (TCO)

  • Állandó teljesítmény: a termék méretétől és súlyától, munkaidőtől, környezeti feltételektől vagy az ergonómiai követelményektől függetlenül

  • Szoftver, intralogisztikai hardver és ipari képfeldolgozás egy kézből

Robotika a raktártechnikában

Robot Brains - WAMAS® szoftvermodulok

Komissiózás robotokkal

Egyedi darabok komissiózása robotokkal

palettázás, raktárgépek, robotika

Palettázó robotok

vezető nélküli szállítórendszerek, AGV szállítás, raktárgépek

Raktári szállítórendszerek

Vezető nélküli szállítórendszerek (AGV)

Nincs elérhető elem.

Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!