Pallet Racking

Kuormalavahyllystöt

Varastointitehtävien tehokkaat ratkaisut

Kuormalavahyllystöjen valmistus on kuulunut jo vuosien ajan SSI SCHÄFERin ydinosaamiseen. Kertyneen kokemuksemme ansiosta voimme tarjota yrityksellesi kattavaa neuvontaa. Yhdessä löydämme varmasti ratkaisun, joka tehostaa kuormalavojen varastointia yrityksessäsi.

Kuormalavahyllystöihin kohdistuu monia vaatimuksia: niiden on oltava tukevia, kestäviä, turvallisia ja laajennettavia. Siksi kuormalavahyllystöjen hankinnassa ei pidäkään jättää mitään sattuman varaan. SSI SCHÄFERillä on tarjota monenlaisia kokonaisuuksia varastointitehtävien tehokkaaseen ratkaisemiseen.

Perusteellinen neuvonta

Asiantuntijamme voivat selvittää kanssasi, mitkä varastovaihtoehdot toisivat yrityksellesi eniten lisäarvoa. Olemme tukenasi koko projektin ajan, ja pidämme huolta hankinnastasi myös toimituksen jälkeen. Halutessasi järjestämme myös lakisääteiset hyllystöjen turvallisuustarkastuksen hyväksyttyjen tarkastajien suorittamina.

Palvelutarjontaamme kuuluu useita hyllystöturvallisuuskoulutuksia vuosittain. Niissä varastohenkilöstö oppii käyttämään hyllystöjä oikein, jotta investointi kestää käytössä pitkään.

HYLLYJEN PYLVÄSELEMENTTIEN KANTAVUUS JOPA 30 TONNIA JA VAAKAPALKKITASON KANTAVUUS JOPA 4,5 TONNIA

SSI SCHÄFERiltä saatte samalta toimittajalta räätälöidyn hyllyjärjestelmän, lisätarvikkeet ja palvelun sisältävän kokonaisratkaisun.

Laaja tuotevalikoima moninaisiin tarpeisiin

Valikoimaamme kuuluu varastohyllyjä niin vaakapalkkien- kuin poikittaiskannattimin, yksin- ja kaksinkertaisen varastointisyvyyden tarjoavat hyllytasot sekä kapea- ja leveäkäytävävarastoja. Tuotevalikoimassamme on hyllystöjä, joiden runko kestää jopa 30 tonnin ja vaakapalkit jopa 4,5 tonnin kantavuuksin. Kaikkiin kuormalavahyllystöihin on saatavana paljon lisävarusteita, esimerkiksi ritilöitä, törmäyssuojia, taustasuojaverkkoja ja syvyyskannakkeita. 

  • Yksilölliset hyllystöjärjestelmät asiakaskohtaisiin tarpeisiin

  • Monipuoliset lisävarusteet

  • Massiiviset, vankat rakenteet

  • Vakaa erityismuotoilun ansiosta

  • Yksinkertainen kokoonpano ja vähän komponentteja (pistoliitokset)

  • Vakiopäätyelementtien välikkökuormitettavuus jopa 30 t

  • Vakiovaakapalkkien kuormitettavuus jopa 4.5 t

  • Yksin- tai kaksinkertainen varastointisyvyys

  • Kapea- tai leveäkäytävävarasto

  • Yksi- ja monipaikkainen rakenne

  • Myös monikerroksisia vaihtoehtoja (kuiluvarasto)

  • Eri värejä ja rungon pintakäsittelyjä

  • Haluttaessa myös lakisääteiset hyllystöjen turvallisuustarkastuksen hyväksyttyjen tarkastajien suorittamina

  • Hyllystöturvallisuuskoulutukset tilauksesta

PR 600: MONIKÄYTTÖINEN LAVAHYLLYSTÖ SUURILLE KUORMANKANTAJILLE

Katso video ja tutustu tarkemmin kätevään varastointijärjestelmäämme.

PR 600: MONIKÄYTTÖINEN LAVAHYLLYSTÖ SUURILLE KUORMANKANTAJILLE

SSI SCHÄFERin monikäyttöinen, suurille kuormankantajille tarkoitettu PR 600 -lavahyllystö antaa hyvän näkymän varastoon ja tehostaa varastointiprosesseja. Hyllykohtainen varustelumahdollisuus takaa monipuoliset käyttömahdollisuudet. Järjestelmä on myös erittäin joustava ja helposti skaalattava rajoittamattoman modulaarisuutensa ansiosta. Tutustu lavahyllystömme monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin – myös yhdessä automaattitrukkien kanssa.

JYSKIN LOGISTINEN KESKUSVARASTO RUOTSISSA

Tämä varasto palvelee kaikkia Ruotsin ja Suomen JYSK-myymälöitä.

The success story at JYSK goes on by taking a further step into the future

SSI SCHÄFER on jo aikaisemmin toteuttanut tanskalaisen huonekaluvalmistajan JYSKin Tanskan ja Puolan jakelukeskukset. Yhteistyölle saadaan nyt jatkoa, kun Ruotsin Nässjössä sijaitsevaa JYSKin jakelukeskusta laajennetaan 75 000 lavapaikalla. Kokonaiskapasiteetiksi tulee silloin 165 000 lavapaikkaa. Tämä varasto palvelee kaikkia Ruotsin ja Suomen JYSK-myymälöitä. Kahden lavan syvyisiä lavapaikkoja käsittelee 10 Exyz-merkkistä tuplasyvyys-lavanosturia. Toimitukseen sisältyvät myös täysin uusi lastausalue, kuljetinteknologia sekä SSI SCHÄFERin kehittämä kattava WAMAS®-logistiikkaohjelmisto.

DOWNLOADS

KUORMALAVAHYLLYSTÖT


4.2 MB
Kuinka voimme auttaa?