Vertical Lift Module LogiMat®

SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata

Raktározási és komissiózási megoldás egy rendszerben


Az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata választásával olyan rendszert kap, amely egyesíti a raktári és komissiózási folyamatokat. 

A legújabb generációs tárlóautomata az „áru az emberhez” elvet követi, és új mércét állít a teljesítmény és az ergonomikus kezelési kényelem terén.

A tárolóautomata egy két polcsoros, túlméretezett fiókos szekrényhez – az egyik elöl, a másik hátul – hasonlít. A két sor között helyezkedik el a lift, amely az egyes tálcákat kihúzza és a kezelőnyílás adott pozíciójába szállítja.


Különböző kivitelek a különböző raktári adottságokhoz

Az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata 8 különböző modellszélességben, kétféle modellmélységben, valamint 24 méterig szabadon választható gépmagassággal kapható, így minden építészeti adottsághoz optimálisan hozzáigazítható. 

Kompakt felépítésének köszönhetően maximálisan kihasználja a helyiség magasságát. 

Az olyan jellemzők, mint például a tálcák 25 mm-es osztásban történő berakodása, a FIX magasságú berakodási stratégia és/vagy az IHO intelligens magasságoptimalizálás, illetve a rugalmas hely- és tömegoptimalizálást célzó tálcakialakítás nagy sűrűségű raktározást tesznek lehetővé a legkisebb területen.

Mindegy, hogy elkülönített berakodási vagy kiszedési oldalról, kétoldali berakodásról vagy egy emelettel fentebbi kiszedésről, illetve kétszintes pincében, födémáttörésben vagy padlóba süllyesztett elhelyezésről van szó – a berendezés minden helyi adottsághoz képes igazodni. 

Az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata igény esetén a raktár külső homlokzatára is felépíthető. Ezzel a kialakítással a minimumra szoríthatók a raktárbővítés építési költségei.


Hogyan optimalizálja az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata az Ön raktározási folyamatait?

  • Karcsú raktári folyamatok (komissiózás és utánadagolás)

  • Felesleges munkalépések megszüntetése

  • Egyszerű bekötés a meglévő folyamatokba

  • Hibaszázalék minimumra szorítása

  • Skálázhatóság

  • Intuitív felhasználói felület érintőképernyőn

További információk: logimat.ssi-schaefer.com/logimat