lyko_3d_2020_extenstion.jpg

Lyko Grupa AB dubulto automatizācijas jaudu

Lyko, vadošais Ziemeļvalstu reģiona skaistumkopšanas un matu kopšanas uzņēmums Zviedrijā, paļaujoties uz SSI Schäfer zināšanām, nodrošina iepriekš izstrādātā automatizētā noliktavas risinājuma paplašināšanu.

Sākotnējais risinājums tika nodots ekspluatācijā 2020. gada februārī ar mērķi palielināt darbības efektivitāti, optimizēt uzglabāšanas vietu un nodrošināt nevainojamus noliktavas un materiālu plūsmas pārvaldības procesus. Rezultātā Lyko jaunais automatizētais loģistikas centrs tika aprīkots ar transporta sistēmu SSI Cuby, ergonomiskām darba stacijām, kastīšu un tvertņu transportēšanas sistēmu un loģistikas programmatūru WAMAS®.

Pēc izpilddirektora Rikarda Lyko teiktā, automatizācija tika ieviesta savlaicīgi, lai atbalstītu strauji augošo pieprasījumu:

"Mēs esam ļoti priecīgi par SSI Schaefer risinājumu, kuru mēs rekordlielā laikā īstenojām februārī. Automatizācijas pirmais posms ir sasniedzis plānoto pilnveidošanu un deva mums iespēju tikt galā ar ārkārtīgi lielo pārdošanas apjomu pieaugumu par 99%, ko tiešsaistē sasniedzām 2020.gada otrajā ceturksnī. "

2020. gada beigās Lyko uzņēmums plāno uzsākt tirdzniecību vēl trijos Eiropas tirgos, veicot piegādes no esošā loģistikas centra Vansbro, Zviedrijā, kas attiecīgi pieprasa maksimāli palielināt uzglabāšanas vietu un paplašināt augstas veiktspējas transportēšanas sistēmas iespējas. SSI Schaefer tika izvēlēts kā ģenerāluzņēmējs, kas nodrošinās automatizācijas projekta paplašināšanu un ieviešanu.

SSI Schaefer piegādās vienu no ātrākajiem automatizācijas risinājumiem, ko nodrošina vismodernākās tehnoloģijas, lai varētu paplašināt visu funkcionālo zonu līmeņus - savākšanu, iepakošanu, uzglabāšanu un nosūtīšanu. Esošā transporta sistēma SSI Cuby tiks dubultota līdz 45 000 vietām un 150 shuttle tipa pacelšanas sistēmas. Papildus automatizētajam risinājumam SSI Schäfer piegādās starpstāvu un trīs SSI LOGIMAT® vertikālos liftus mazu un vidēju preču uzglabāšanai.

“Mēs esam priecīgi par sadarbību ar kompāniju Lyko, veicot automatizācijas pilnveidošanu viņu noliktavā Vansbro. Pateicoties SSI Schaefer piedāvātajiem risinājumiem, kompānija Lyko būs pilnībā sagatavojusies pieaugošajam pieprasījumam nākotnē.”, komentē Jenny Heinze, SSI Schaefer Pārdošanas vadītāja.

Pilnveidotā noliktavas automatizācija nodrošinās prasības augsta līmeņa klientu apkalpošanai un elastīgākiem piegādes noteikumiem, ko kompānija Lyko ir izvirzījusi kā galveno fokusu uz pieaugošā pieprasījuma fona. Instalēšanas un pilnveidošanas procesi noritēs bez pārtraukumiem pašreizējos procesos, kas noliktavā darbojas ar pilnu jaudu.

Plānots, ka sistēma tiks pilnībā modernizēta un sāks darboties pirms 2021. gada Melnās piektdienas izpārdošanas kampaņas.

Kontaktpersona

Melanie Kämpf Senior Global Communications Manager Tālruņa nr.: +49 151 12 11 32 25 Adrese: [email protected]