News and press

Michael Hillström i stillingen som Managing Director for SSI SCHÄFER Nordics

Den 1. oktober 2022 utnevnte SSI SCHÄFER Group Michael Hillström til Managing Director for SSI SCHÄFER Nordics (Danmark, Norge, Island, Sverige og Finland).

New Content Item (2)

Michael Hillström har vært ansatt i ledende stillinger hos SSI SCHÄFER i nesten ti år. Fra 2013 var han Sales Director for Skandinavia, og i oktober 2019 overtok han stillingen som General Manager for Sverige og Finland. Han leder også på fremgangsrikt vis forretningsenheten for produkter og utstyr i den nordlige regionen.

Senior Vice President og Regional Head Northern Europe hos SSI SCHÄFER, Jaap Vos, sier: "Det er med glede vi ønsker Michael Hillström velkommen som Managing Director for SSI SCHÄFER Nordics. Michael har lang erfaring i lederteamet for de nordiske landene og kan kombinere dette med sin lange salgs- og ledererfaring og sine personlige kvaliteter og kvalifikasjoner som leder."

Den øverste ledelsen i SSI SCHÄFER Group kjenner seg trygg på at den skandinaviske grenen av selskapet nå på nytt har funnet en langsiktig leder i sin nye Managing Director.  

"Jeg ser frem til å begynne i den nye rollen, der jeg vil bruke erfaringen min til å fremme forretningsutviklingen i de nordiske landene. Vi er nå rundt 200 ansatte i Skandinavia som har spesialisert oss på forsyningskjeden innenfor lagre og intralogistikk. I de neste årene skal vi fokusere på ytterligere optimalisering, innovative tilnærminger og en fremtidssikker tenkemåte for å realisere gode prosjekter sammen med kundene våre", sier Michael Hillström, Managing Director hos SSI SCHÄFER Nordics.

Kontakt person

Anastasiia Benko Marketing Manager Telefon: +47 32733500 E-post: [email protected]