Mobile Racking System ESX

Mobile pallereoler

Fleksible reolsystemer til stort og tungt lagergods 

Uanset om der er tale om stort eller tungt lagergods, så kan SSI SCHÄFERs mobile reoler klare store belastninger, samtidig med, at de er en yderst kompakt lagerløsning. Alle mobile systemer fra SSI SCHÄFER er forsynet med en moderne styring. Et modulopbygget koncept, der giver mulighed for sammensætning af anlægget efter de respektive ønsker og behov. Ved reorganisering af reolgangene i nyttearealer til logistik og andre funktioner skaber mobile reoler ny plads i rummet og optimerer effektiviteten af lagermulighederne.

Problemfri anvendelse i dybfrostområder

Kombinationen af SSI SCHÄFERs mobilreoler, vores transportsystemkompetencer samt de ydedygtige elektromotorer og systemets design gør vores anlæg til første valg til anvendelse i dit frostlager.

Sikkert arbejde – uden skader

Forsynet med nødstop, adgangsfotocelle, manuelt udløsningssystem, afstandssensor og sikkerhedsfotocelle opfylder vores mobile reolløsninger høje sikkerhedskrav og yder et væsentligt bidrag til et gnidningsløst og skadesfrit forløb i dit lager.

Smart styring

Alle mobile systemer fra SSI SCHÄFER er forsynet med en moderne PLC-styring med integreret sikkerhed. Et modulopbygget koncept giver mulighed for sammensætning af anlægget efter de respektive ønsker og behov. 

 

MOBILE PALLEREOLER

Mobile pallereoler til stort og tungt gods.

Mobile pallereoler

Det modulære koncept giver dig mulighed for at sammensætte det perfekte system til netop dine ønsker og behov.

Fleksible reolsystemer til paller og aflange artikler

Mobile Racking System ESX
  • Øget lagerkapacitet på mere end 90 %

  • Modulopbygning

  • Reducerede drifts- og bygningsomkostninger takket være systemets fremragende rumudnyttelse (arealudnyttelsesgrad op ca. 80 %)

  • Energieffektiv

  • Direkte adgang til pallepladser forhindrer unødig og tidskrævende omlagringer

  • Høj kapacitetsydelse takket være intelligente lagerstrategier

  • Egnet til anvendelse i dybfrostområdet

  • Jordskælvssikret konstruktion

FLEKSIBLE REOLSYSTEMER TIL STORT OG TUNGT LAGERGODS

Vores mobile reolsystemer giver dig ikke kun mulighed for at optimere dine pladsbehov, men også frigøre ekstra plads. Systemerne tilbyder maksimal fleksibilitet med hensyn til størrelse og kvalitet på dine lagrede varer, der kan variere fra store og tunge varer til små, som dokumenter, beklædning, små dele, reservedele, dæk eller værktøj.


HENT MERE INFORMATION

Brochure MOBILE RACKING SYSTEMS DE

Brochure MOBILE RACKING SYSTEMS DE

1.5 MB
Hvordan kan vi hjælpe?