Mobile Racking ESX

Mobilie palešu plaukti

Elastīga plauktu sistēma lielām un smagām precēm  

SSI SCHÄFER mobilie plaukti ir ideālais risinājums, ja plānojat uzglabāt lielas vai smagas preces. Tie spēj izturēt smagas slodzes, un tie ir arī ārkārtīgi kompakts uzglabāšanas risinājums. Katra SSI SCHÄFER mobilo plauktu sistēma ir aprīkota ar mūsdienīgu vadības sistēmu. Modulārā koncepcija ļauj jums izveidot ideālo sistēmu atbilstoši tieši jūsu individuālajām prasībām. Reorganizējot plauktu ejas loģistikas un citu funkciju zonās, mobilie plaukti rada jaunu telpu esošajā telpā un efektīvi optimizē jūsu uzglabāšanas iespējas. 


Ideāli piemēroti dziļās sasaldēšanas noliktavās 

SSI SCHÄFER mobilie plaukti apvienojumā ar mūsu pieredzi konveijeru sistēmās, jaudīgām elektriskajām piedziņām un efektīvām sistēmas konfigurācijām padara mūsu risinājumus par pirmo izvēli dziļās sasaldēšanas noliktavām. To kompaktais dizains un rezultātā nodrošinātā blīvā uzglabāšanas vide nozīmē, ka ievērojami mazākā platībā jākontrolē temperatūra, tādējādi tiek ievērojami samazinātas pieskaitāmās izmaksas.


Drošs darbs bez negadījumiem

Mobilie palešu plaukti ir aprīkoti ar avārijas slēdžiem, fotoelektriskām piekļuves un drošības barjerām, manuālas atbrīvošanas sistēmām un tuvuma sensoriem. Līdz ar to mūsu mobilo plauktu risinājumi ir būtisks pienesums, lai jūsu noliktavā darba vide būtu perfekti funkcionējoša un droša. 


Gudras vadības sistēmas

Katra SSI SCHÄFER mobilo plauktu sistēma ir aprīkota ar programmējamiem loģikas kontrolieriem (PLC), kas ir mūsdienīgi un nodrošina integrētas drošības funkcijas. Modulārā koncepcija ļauj jums izveidot ideālo sistēmu atbilstoši jūsu individuālajām vēlmēm un vajadzībām.  

MOBILIE PALEŠU PLAUKTI

Palešu un garu priekšmetu uzglabāšanas risinājums

Modulārā koncepcija sniedz iespēju radīt perfektu sistēmu, kas atbilst jūsu individuālajām vēlmēm un vajadzībām.

Elastīga plauktu sistēma paletēm un gariem priekšmetiem

Mobile Racking System ESX
  • Palielina uzglabāšanas ietilpību par vairāk nekā 90% 

  • Modulāra konstrukcija

  • Samazinātas ekspluatācijas un nekustamā īpašuma izmaksas, pateicoties sistēmas izcilajam telpas izmantojumam (virsmas laukuma izmantojams par vairāk nekā 80%)

  • Energoefektivitāte

  • Tieša piekļuve spraugām paletēs novērš nevajadzīgu un laikietilpīgu pārvietošanos

  • Augsta caurlaidspēja, pateicoties viedām uzglabāšanas stratēģijām

  • Piemēroti lietošanai dziļās sasaldēšanas noliktavās

  • Izturība pret zemestrīcēm

KĀDI IR IEGUVUMI NO MOBILO PLAUKTU SISTĒMAS IZMANTOŠANAS?

Laika gaitā bieži vien secinām, ka esošais plauktu risinājums noliktavā nav pietiekams. Ja gadus atpakaļ likās, ka šis risinājums kalpos vairākiem gadiem, tad nesenās mazumtirdzniecības pieauguma tendences, it īpaši e-komercijā parāda, ka ietilpība nespēj nodrošināt vajadzīgo kapacitāti.

LASĪT VAIRĀK
Mobile Racking ESX

BUJ

Mobilie palešu plaukti ir uzglabāšanas sistēma, kas tiek uzstādīta uz noliktavas grīdā iebūvētām sliedēm un tiek vadīta ar elektrisko piedziņu, nodrošinot pieeju vienai vai vairākām plauktu ejām.

Mobilo plauktu sistēma ir kompakts uzglabāšanas risinājums, nodrošinot efektīvāku un blīvāku uzglabāšanu, tādējādi samazinot pašas noliktavas platības izmantošanu par 45%, bet acīmredzami palielinot uzglabāšanas ietilpību par 85%. Noliktavām tas ir būtisks ieguvums, kas paātrina ieguldījuma izmaksu atdevi.

Ja noliktavas kapacitāte ir maksimāli noslogota un tuvākajā nākotnē neietilpst tās paplašināšanas plāni, mobilo palešu plauktu sistēmas iegāde būtu efektīva investīcija. Tās instalācija, jau esošajā noliktavas platībā, spētu uzlabot noliktavas kapacitāti par 85%.

Mobilo plauktu sistēma ir secīgs solis uz daļēji automatizētas noliktavas modeli ar minimālu ieguldījuma apjomu. Mobilā plauktu sistēma ļauj integrēt noliktavas pārvaldības programmatūru (piemēram, SSI SCHAEFER WAMAS® Go) un bezpilota transporta līdzekļus, kas nākotnē samazinās noliktavas darbības operatīvās izmaksas.

Mobilo plauktu sistēma nodrošina daļēji automatizētu noliktavas modeli.

Acīmredzamie ieguvumi:

  • Palielina uzglabāšanas ietilpību

  • Viegla inventarizācijas procesa veikšana (100% piekļuve katrai lokācijai)

  • Samazināts elektroenerģijas patēriņš, pateicoties viedā apgaismojuma vadības sistēmai

  • Pasūtījuma atlases funkciju uzstādīšana

  • Zemas uzturēšanas un servisa apkalpošanas izmaksas

  • Nakts parkošanās funkcija, nodrošinot aukstā gaisa cirkulāciju

  • Darbības nodrošināšana sasaluma temperatūrās līdz pat -30 grādiem.

Profilaktisko servisa apkopi ir ieteicams veikt divas reizes gadā. SSI SCHÄFER sertificēto tehniķu komanda ir pieejama 24/7.

Laicīgi sastādīts profilaktiskās servisa apkopes grafiks, nodrošina samazinātas servisa uzturēšanas izmaksas, pateicoties daļēji automatizētam sistēmas risinājumam.

Šādās bezprecedenta situācijās, mēs savlaicīgi aicinām klientus pievērst īpašu uzmanību preventīviem drošības pasākumiem. Ja tomēr nav nodrošināts rezerves enerģijas strāvas padeves ģenerators vai UPS, lūdzam klientus, nekavējoties sazināties ar mūsu Klientu atbalsta centru. SSI SCHÄFER sertificēto tehniķu komanda ir pieejama 24/7.

LEJUPIELĀDES

br_mobile_racking_en.pdf

null

1.5 MB
Kā varam jums palīdzēt?