schwab_pallet_racking.tif

Pallereoler

Effektiv løsning af lageropgaver

Produktionen af pallereoler har i mange år været en af SSI SCHÄFERs kernekompetencer. Takket være vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde en omfattende rådgivning og finde en løsning, der effektiviserer opbevaringen af paller betydeligt.

Kravene til pallereolerne er høje – de skal være stabile, robuste, sikre og kunne udvides. Alt sammen gode grunde til ikke at lade tilfældigheder afgøre valget af pallereolsystem. Hos SSI SCHÄFER finder du flere forskellige systemer, så du får den mest effektive løsning.

Omfattende rådgivning

Vores rådgivere finder i samarbejde med dig ud af, hvilke lagervarianter der giver den største merværdi, og hjælper dig i alle projektets faser. Også efter købet er du i de bedste hænder. Ønskes det, klarer vores certificerede reolinspektører de lovmæssigt fastsatte sikkerhedsinspektioner.

Derudover tilbyder vi sikkerhedskurser flere gange om året, hvor lagerpersonalet uddannes i korrekt håndtering af reolsystemerne og sikrer hermed, at systemerne holder længe.

PALLEREOLER – ET MODULOPBYGGET SYSTEM MED UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER

Uanset om det er individuelle reolsystemer, tilbehør eller service – hos SSI SCHÄFER finder du den helt rigtige løsning.

Stort produktsortiment til forskellige behov

Vi tilbyder langsgående og tværgående reoler, lagerplads i enkelt eller dobbelt dybde samt lagersystemer med smal eller bred midtergang. Til vores produktsortiment hører også reolgavle, der kan belastes med op til 30 tons og bærebjælker med op til 4,5 tons. Hertil kommer et stort udvalg af tilbehør som for eksempel gitterriste, truckværn, bagbeklædninger og bagstop.

  • Individuelle reolsystemer tilpasset optimalt til dine behov

  • Stort udvalg af tilbehør

  • Massive og robuste udførelser

  • Speciel udformning, der sikker stabiliteten

  • Enkel opbygning med få komponenter (plug-in system)

  • Gavlbelastningsevne op til 30 tons

  • Bærebjælke-belastningsevne op til 4,5 tons

  • Lagerpladser med enkelt eller dobbelt dybde

  • Lagersystemer med smal eller bred midtergang

  • Enkelt- eller multiopbevaringskonstruktion

  • Mulighed for opbevaring i flere etager

  • Forskellige farver og rammeoverflader

  • Ønskes det, klarer vores certificerede reolinspektører de lovmæssigt fastsatte sikkerhedsinspektioner

  • Valgfrie sikkerhedskurser i håndteringen af reolsystemerne

LOGISTIKCENTER TIL JYSKS SVENSKE BUTIKKER

Lageret understøtter alle JYSKs butikker i Sverige og Finland.

JYSKs succeshistorie fortsætter med endnu et skridt ind i fremtiden

SSI SCHÄFER har tidligere bygget distributionscentre for JYSK i både Danmark og Polen. Virksomheden er nu fortsat med et projekt for det svenske lager i byen Nässjö. Her er JYSKs eksisterende distributionscenter blevet udvidet med 75.000 pallepladser, så centret har plads til 165.000 pladser i alt. Lageret servicerer alle JYSK butikker i Sverige og Finland. Pallepladserne, som er dobbeltdybe, betjenes af 10 pallekraner af typen Exyz. Et helt nyt forsendelsesområde, conveyorteknologi samt logistiksoftwaren WAMAS ® er også en del af leveringen fra SSI SCHÄFER.

PR 600: DET MULTIFUNKTIONELLE PALLEREOLSYSTEM TIL STORE LASTBÆRERE

Se videoen for at lære mere om vores unikke opbevaringsløsning.

PR 600: Det multifunktionelle pallereolsystem til store lastbærere

Det multifunktionelle PR 600 pallereolsystem til store lastbærere fra SSI SCHÄFER skaber overblik og giver mere effektive opbevaringsprocesser. Der er mulighed for en bred vifte af applikationer takket være individuelt tilbehør. Derudover imponerer systemet med maksimal fleksibilitet samt ubegrænset modularitet og skalérbarhed. Oplev pallereolsystemets forskellige anvendelsesmuligheder - også i kombination med AGV'er.

HENT MERE INFORMATION

Vil du vide mere om pallereoler?

Klik på ”download fil” og download et udklip fra vores hovedkatalog – her kan du se flere detaljer om vores pallereoler.  

10.2 MB
Hvordan kan vi hjælpe?