Pallet rack with cartons on euro pallets

Rafturi pentru paleţi

Desfăşurarea eficientă a activităţilor de depozitare

Producţia rafturilor pentru paleţi este de mai mulţi ani una dintre competenţele centrale ale SSI SCHAEFER. Datorită experienţei acumulate vă putem oferi consultanţă complexă şi putem găsi o soluţie care eficientizează şi mai mult activitatea dumneavoastră de depozitare a paleţilor.
Cerinţele pentru rafturile cu paleţi sunt mari: rafturile trebuie să fie stabile, robuste, sigure şi extensibile. Motive suficiente pentru a nu lăsa nimic la voia întâmplării în momentul achiziţionării rafturilor pentru paleţi. Pentru desfăşurarea eficientă a activităţilor de depozitare, SSI SCHAEFER vă pune la dispoziţie diferite sisteme.

Consultanţă complexă
Experţii noştri consultanţi stabilesc împreună cu dumneavoastră ce variantă de depozitare vă oferă cea mai mare valoare adăugată şi vă oferă asistenţă în toate fazele proiectului. Şi după achiziţionare, cu noi vă aflaţi pe mâini bune. La cerere, inspectorii noştri pentru rafturi, acreditaţi, pot efectua inspecţiile de siguranţă prevăzute de lege.
De asemenea, vă oferim în fiecare an mai multe training-uri pe tema securităţii rafturilor. Astfel putem să vă instruim personalul din depozit cu privire la utilizarea corectă a instalaţiilor de rafturi, asigurând o durată lungă de viaţă a investiţiei dumneavoastră. 

RAFTURI CU O CAPACITATE PORTANTĂ A CADRULUI DE PÂNĂ LA 30 DE TONE ŞI O CAPACITATE PORTANTĂ A TRAVERSEI DE PÂNĂ LA 4,5 TONE

SSI SCHAEFER vă oferă soluţia adecvată, dintr-o singură sursă, pentru sistemul dumneavoastră personalizat de rafturi, accesorii şi servicii.

Large product range for diverse requirements

We offer longitudinal and lateral transverse racks, racks for single or double-deep storage along with narrow-aisle or wide-aisle storage. SSI SCHAEFER’s product range includes racks with a frame loading capacity of up to 30 tonnes and a transverse loading capacity of up to 4.5 tonnes. All pallet racking systems are available with an extensive range of accessories such as grates, collision protection, rear cladding, or support beams.

  • sisteme individuale de rafturi, ajustate optim în funcţie de necesităţile dumneavoastră

  • accesorii variate

  • execuţie masivă şi robustă

  • stabile datorită formei speciale

  • asamblare facilă cu puţine componente (sistem modular)

  • rezistenţa cadrului până la 30 t

  • rezistenţa traverselor până la 4,5 t

  • posibilitate de depozitare cu adâncime simplă sau dublă

  • depozite cu culoare înguste sau depozite cu culoare late

  • construcţie cu un singur loc sau mai multe locuri de depozitare

  • sunt posibile şi sisteme multietajate (depozite tip galerie)

  • diferite culori şi suprafeţe ale cadrului

  • la cerere, inspectorii noştri pentru rafturi, acreditaţi de asociaţia profesională, pot efectua inspecţiile de siguranţă prevăzute de lege

  • training-uri opţionale pe tema securităţii rafturilor

CENTRUL DE LOGISTICĂ PENTRU MAGAZINELE JYSK DIN SUEDIA

Depozitul deserveşte toate magazinele JYSK din Suedia şi Finlanda.

Povestea de succes JYSK merge mai departe cu încă un pas spre viitor

În trecut, SSI SCHAEFER a realizat deja pentru retailerul danez de mobilă JYSK centre de distribuţie în Danemarca şi Polonia. Colaborarea continuă acum cu proiectul pentru depozitul suedez din Nässjö, unde centrul actual de distribuţie JYSK urmează a fi extins cu peste 76.000 de locuri pentru paleţi, rezultând un număr total de 165.000 de locuri pentru paleţi. Depozitul deserveşte toate magazinele JYSK din Suedia şi Finlanda. Locurile pentru paleţi, cu adâncime dublă, sunt deservite de 10 macarale pentru paleţi, cu adâncime dublă, de tip Exyz. Volumul livrării include şi o zonă de expediere absolut nouă, tehnologie de transport şi aplicaţia software complexă pentru logistică WAMAS® de la SSI SCHAEFER.

Aveți întrebări sau observații?