Pick to bucket

Pick to Bucket

Pick to Bucket – rapid, sigur şi nedistructiv 

Cu sistemul nostru ergonomic Pick to Bucket pentru locuri de muncă de tip goods to man, articolele pot fi comisionate foarte rapid. Cu soluţia noastră sunt procesate simultan până la 14 comenzi, ceea ce înseamnă până la 1.000 de colectări pe oră. 

Locul de muncă Pick to Bucket de la SSI SCHAEFER serveşte comisionării articolelor care pot fi lăsate să cadă, asigurând un randament superior de comisionare şi o protecţie cât mai mare a produselor. Fiind vorba de un sistem goods to man, articolele sunt transportate din depozit prin intermediul recipientelor din plastic.

Recipientele de depozitare, livrate prin intermediul unui transportor de recipiente sunt oprite în poziţie centrală, iar compartimentul din care trebuie preluate mărfurile (recipientele de depozitare putând fi divizate în 8 compartimente) este marcat cu un sistem de iluminare a compartimentului recipientului. Comisionarului i se afişează pe un ecran central cantitatea care trebuie preluată. Comisionarul preia articolele şi le aşează în cutia respectivă.

Procesul de predare este asistat de un sistem Put to Light. După finalizarea comenzii, cutia cu mărfurile precomisionate este deschisă şi articolele cad pe o bandă centrală de colectare. Aceasta transportă articolele la un punct automat de umplere. 

SISTEMUL PICK TO BUCKET PENTRU LOCURI DE MUNCĂ DE TIP GOODS TO MAN: RANDAMENT SUPERIOR DE COMISIONARE ŞI CAPACITATE SUPERIOARĂ DE STOCARE INTERMEDIARĂ A COMENZILOR

La locurile noastre de muncă de tip goods to man noi acordăm o importanţă foarte mare ergonomiei şi, prin urmare, am dezvoltat conceptul ergonomics@work!®. În cazul sistemului Pick to Bucket acesta se traduce prin reducerea volumului de activitate a angajaţilor dumneavoastră la locul de muncă. Cele 14 cutii au un volum mare, respectiv 8 litri/cutie şi permit astfel predarea unei singure comenzi într-o singură cutie. Procesul elaborat de prindere „de sus în jos” reduce solicitările în timpul activităţii. Suprafeţele de contact din aplicaţii de lemn plăcute la atingere, în locul metalului rece, contribuie suplimentar la ergonomie. Fiecare cutie individuală este prevăzută cu o barieră luminoasă pentru a identifica produsele greşite.

  • comisionare conform principiului goods to man

  • sistemul poate procesa simultan până la 14 comenzi

  • calitate superioară a comisionării, cotele de eroare sunt reduse la zero

  • creşterea de 10 ori a performanţei în comparaţie cu comisionarea obişnuită

  • comanda poate fi comisionată într-una sau mai multe cutii

  • randament de comisionare de până la 1.000 de colectări pe oră

  • manipulare nedistructivă a produselor

  • eliminarea manipulării recipientelor printr-un punct central de umplere

  • prevenirea comisionării greşite cu ajutorul monitorizării cu barieră luminoasă

  • optimizare ergonomică 

Aveți întrebări sau observații?