Pick to bucket

Pick to Bucket

Pick to Bucket – snel, veilig en ontziet het product 

Met onze ergonomische goederen-naar-de-man-werkpleksysteem Pick to Bucket kunnen artikelen zeer snel verzameld worden - tot 14 opdrachten worden met onze oplossing tegelijkertijd verwerkt, wat op 1.000 picks per uur neerkomt.

De werkplek Pick to Bucket van SSI SCHÄFER dient voor het orderverzamelen van  artikelen met hoge pick-prestatie bij de grootst mogelijke omzichtigheid voor het product. De magazijnartikelen worden als goederen-naar-de-man-systeem via kunststofbakken aangediend.

De via een transportband aangeleverde magazijnbak wordt vervolgens centraal gestopt en het uitneemvak (met een onderverdeling tot 8 vakken in de magazijnbak) wordt door een bakvakverlichting gemarkeerd. Door een centraal display wordt aan de orderverzamelaar het uit te nemen aantal getoond. De orderverzamelaar pakt de artikelen en legt deze in de betreffende bucket.

De afgifte wordt door een Put to Light-systeem ondersteund. Is de order klaar, dan wordt de bucket met de verzamelde goederen geopend en de artikelen vallen op een centrale verzamelband. Deze transporteert wederom de artikelen naar een automatisch vulpunt. 

GOEDEREN-NAAR-DE-MAN-WERKPLEKSYSTEEM PICK TO BUCKET: HOGE PRESTATIES IN DE ORDERVERZAMELING EN CAPACITEIT IN HET OPDRACHTBUFFEREN

Bij onze goederen-naar-de-man-werkplekken hechten wij hoge waarde aan ergonomie en daarom hebben wij het concept ergonomics@work!® ontwikkeld. Dat betekent voor het Pick to Bucket een ontlasting voor uw medewerkers op de werkplek. De 14 buckets beschikken over een hoog volume met 8 liter/bucket en maken zo de afgifte van een hele order in één bucket mogelijk. Een geavanceerd grijpproces "van boven naar beneden” reduceert de arbeidsbelasting. Contactoppervlakken van gevoelsvriendelijke houtapplicaties in plaats van koud metaal dragen bij aan de ergonomie. Elke individuele bucket beschikt over een fotocel om onjuiste inworpen te herkennen. 

  • Gebaseerd op het principe goederen-naar-de-man

  • Systeem kan tot 14 orders tegelijk verwerken

  • Hoogste kwaliteit in orderverzamelen, foutscores worden naar bijna nul teruggebracht

  • Stijging van de prestaties met de factor 10 in vergelijking met het traditionele orderverzamelen

  • Order kan in een of ook meerdere buckets verzameld worden

  • Pick-prestatie tot 1.000 regels per uur

  • Omzichtige omgang met de producten

  • Eliminatie van de bakhandling door centraal vulpunt

  • Geen misworpen dankzij fotocelbewaking

  • Ergonomisch geoptimaliseerd 

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN?