SSI Order Verifier

Product Identification

Specielt inden for kosmetik- og medicinalindustrien skal plukning af skrøbelige produkter ske, så de kan spores, og så vidt muligt uden fejl. Det er vigtigt at sikre sporingen af batch- og serienumre. SSI SCHÄFER tilbyder virksomheder med disse behov en række automatiseringsløsninger, der nemt kan integreres i eksisterende lagre. 

Product Identification-produktlinjen omfatter produktidentifikation og præcis plukning af lette produkter med en vægt på op til et kg.

  • Order Verifier: til halvautomatisk kontrol og dokumentation af kundeordrer

  • Product Verifier: (Scan Machine, som integreres ved A-Frame): til den fuldautomatiske registrering og plukning af produkter

Her bruges et intelligent billedbehandlingsteknologi. Scanneren læser 1D- og 2D-stregkoder på seks sider for en effektiv vareidentifikationsproces.

Dine fordele:

  • Sporbar og fejlfri plukning

  • Registrering af batch- og serienumre

  • Nem integration i eksisterende lagre

  • Anvendelsesområder: overvejende inden for kosmetik- og medicinalindustrien

PHARMA-LOGISTIK PÅ EN NY MÅDE

Slawex

Den polske medicinalgrossist Slawex har implementeret et state-of-the-art plukkesystem med en Product Identification, for at kunne opfylde de høje krav til sporbarhed for medicinalprodukter, både nu og på længere sigt. Ved at implementere dette system til fuldautomatisk pluk og registrering af de enkelte produkter på sit lagersite i byen Kaudyn i Polen, har medicinalgrossisten ikke alene kunnet indtaget en førende rolle i Polen, men også styrket sin position på resten af det europæiske marked.

SSI Order Verifier

Order Verifier

A-Frame Picking System

A-Frame

Ingen tilgængelige eksempler

HENT MERE INFORMATION

br_picking_handling_en.pdf

null

844.9 KB
Hvordan kan vi hjælpe?