RF Picking

Radio Frequency Picking

Radio Frequency Picking – pentru dialogul mobil cu angajaţii dumneavoastră

Radio Frequency Picking (RF-Picking) este adecvat pentru comisionarea manuală şi reprezintă soluţia optimă, dacă vă aflaţi în căutarea unei modalităţi eficiente de ghidare şi control al angajaţilor dumneavoastră în cadrul depozitului.

Datorită interfeţelor utilizator mobile (UIM) aveţi posibilitatea de a face schimb de date prin radio între echipamentele finale, individuale. Sistemul nostru lucrează cu dialoguri cu utilizatorul, independente de hardware. RF-Picking poate fi implementată ca soluţie independentă sau poate fi conectată online cu sistemul dumneavoastră. Cu ajutorul transmisiei radio în bandă largă (Spread Spectrum) atât terminalele manuale, cât şi terminalele instalate fix la motostivuitoare pot fi interconectate cu un server central.

Interfaţa mobilă UIM este deosebit de adecvată pentru asigurarea unei eficienţe superioare în cadrul celor mai variate scopuri de utilizare:

  • înregistrarea recepţiei mărfurilor

  • comisionare

  • inventariere

  • sisteme de ghidare a motostivuitoarelor

  • controlul încărcării

Know-how variat

În afara tehnologiei, SSI SCHAEFER livrează şi aplicaţia software pentru logistică, precum şi conexiunea completă la sistemul dumneavoastră de depozitare. Ca specialist în intralogistică, noi deţinem experienţă îndelungată ca urmare a numeroaselor proiecte mari şi mici derulate. Noi ne orientăm întotdeauna în funcţie de necesităţile clientului şi de cerinţa de a livra un sistem general, care eficientizează depozitul dumneavoastră şi creşte succesul întreprinderii. 

MOBILE DIALOG WITH YOUR EMPLOYEES

Peste tot online: cu terminalul nostru portabil cu radiofrecvenţă

Terminalul nostru RF este conectat la un scaner circular şi este purtat pur şi simplu pe braţ de angajaţii dumneavoastră din departamentul de comisionare. Astfel aceştia pot recepta peste tot comenzile, pot citi datele comenzii direct pe ecran şi apoi pot valida finalizarea procesului la terminalul RF. Transmisia radio la calculatorul rândurilor este efectuată prin intermediul unui punct de acces.

Avantajele dumneavoastră pe scurt:

  • comisionare facilă, rapidă şi sigură cu terminale radio

  • comisionare manuală

  • scaner integrat

  • reducerea înregistrărilor manuale

Aveți întrebări sau observații?