high-bay warehouse with a capacity of 92,800 pallet storage locations

Rafturi înalte

Avantajele tehnologiei depozitelor cu rafturi înalteÎn funcţie de provocările dumneavoastră, noi oferim atât soluţii parţial automatizate, cât şi depozite cu rafturi înalte, complet automatizate. Dumneavoastră profitaţi de diverse avantaje, precum densitate mare de depozitare, accesul direct la fiecare articol, viteză şi siguranţă superioară a proceselor, disponibilitate excelentă (24/7), precum şi utilizarea optimă a spaţiului.

Numeroase variante pentru pretenţii diferite 

Echipele de specialişti SSI SCHAEFER dezvoltă soluţii personalizate, orientate spre client, pentru cele mai variate domenii de utilizare, astfel încât sistemul dumneavoastră de rafturi să fie perfect compatibil cu cerinţele dumneavoastră individuale. În depozitul cu rafturi înalte pentru paleţi pot fi depozitaţi atât paleţi obişnuiţi, cât şi suporturi speciale pentru sarcini.

Diferitele variante de depozitare, de la variante cu adâncime simplă până la variante cu adâncime multiplă, precum şi deschiderile corespunzătoare ale poliţelor oferă flexibilitate maximă la utilizarea spaţiului. Pe lângă depozitul cu rafturi înalte pentru paleţi, oferim şi depozite complet automatizate pentru recipiente, cutii de carton sau tăvi. În special în domeniul produselor răcite sau congelate, cu cerinţele sale specifice, beneficiem de numeroase referinţe în toată lumea. 

DEPOZITE ÎNALTE SSI SCHAEFER

Economisiți spațiu cu o utilizare optimă a spațiului.

Depozitarea paleților convenționali împreună cu unitățile speciale de transport

Depozitele cu rafturi înalte garantează utilizarea optimă a spațiului, accesul mai rapid și mai direct și stocarea sigură până la 40 m înălțime.

FUNCŢII ŞI AVANTAJE

Imagine rafturi pentru paleţi la QuantiParts

De la design şi proiectarea statică până la construcţie şi fabricaţie, la noi primiţi totul dintr-o singură sursă. De exemplu, construcţia noastră metalică permite soluţii individuale, care utilizează optim spaţiile şi condiţiile existente, respectă chiar şi cele mai stricte toleranţe şi reprezintă fundaţia sigură pentru performanţa superioară a sistemelor automate de deservire a rafturilor.

Managerii noştri de proiecte, care dispun de experienţă internaţională, dezvoltă soluţii unice, personalizate exact în funcţie de necesităţile dumneavoastră. Noi vă garantăm o proiectare unitară şi sistematică, precum şi un montaj fiabil. De asemenea, inspectorii independenţi pentru asigurarea calităţii asigură respectarea standardelor noastre stricte de calitate.

Storage and Retrieval Machine Exyz

Există o gamă mare de variante de sisteme de rafturi. Între un depozit cu rafturi înalte, complet automatizat, construcţie tip siloz, şi o instalaţie de rafturi operată manual există numeroase forme intermediare. În principiu facem diferenţa între depozitele amplasate într-o hală (inhouse) şi aşa-numitele instalaţii tip siloz. La construcţia tip siloz raftul în sine reprezintă infrastructura portantă pentru acoperiş şi faţadă, nefiind necesară construcţia unei hale separate.

Datorită preciziei detaliilor şi tehnologiei complexe, SSI SCHAEFER este unul dintre puţinii furnizori de sisteme automate de rafturi care poate realiza silozuri pentru paleţi cu o înălţime cu mult peste 40 de metri. Profitaţi de economisirea atractivă a suprafeţei datorită construcţiei compacte, utilizarea şi mai rapidă a instalaţiei datorită timpilor scurţi de montaj, precum şi de costurile reduse de operare! Construcţia unui depozit cu rafturi înalte, tip siloz, poate fi utilă începând de la o adâncime constructivă de cca 20 de metri.

Pe lângă construcţia metalică, robustă, SSI SCHAEFER livrează şi platforme de depozitare, scări şi dispozitive de siguranţă, precum şi maşini de deservire a rafturilor şi sisteme navetă. Toate componentele sunt fabricate chiar de noi şi sunt ajustate individual şi exact în funcţie de depozitele respective cu rafturi înalte. De asemenea, vă oferim prestaţii suplimentare, personalizate în funcţie de depozit, ca de exemplu, îmbrăcarea acoperişului şi a pereţilor, sub forma unui pachet complet de produse.

Ce tip constructiv reprezintă soluţia optimă pentru dumneavoastră depinde de mai mulţi parametri. Noi vă asistăm cu plăcere şi vă oferim dintr-o singură sursă competenţele centrale pentru design, proiectare statică, construcţie şi fabricaţie. Ca partener fiabil, numele SSI SCHAEFER este sinonim cu siguranţa pe termen lung a investiţiei. Chiar şi sistemele noastre cele mai complexe sunt extensibile sau modificabile, chiar şi după mulţi ani. Noi asigurăm managementul complex al proiectelor în domeniul construcţiilor de instalaţii pentru rafturi înalte şi depozite pentru articole mici, de la idee până la predarea la cheie a întregii instalaţii. 

  • soluţii unice, ajustate individual în funcţie de cerinţele dumneavoastră

  • varietate mare a produselor şi a variantelor pentru construcţia depozitelor, inclusiv sub raportul mărimii şi al înălţimii

  • realizarea de depozite speciale

  • produsele satisfac cerinţe extreme, ca de exemplu temperaturi de congelare

  • siguranţa lanţului de aprovizionare datorită structurii metalice proprii şi disponibilităţii pe stoc a cantităţilor de oţel necesare

  • management profesional al proiectelor şi derularea profesională a lucrărilor de montaj: manageri de proiecte cu experienţă internaţională, certificaţi conform standardului internaţional de management al proiectelor

  • documentaţie de montaj detaliată şi cuprinzătoare

  • siguranţa proiectării şi a costurilor

  • puncte de lucru în toată lumea, care asigură competenţă locală

  • economisirea suprafeţei datorită gradului optim de utilizare a spaţiului 

  • sistemele de rafturi sunt versatile şi permit realizarea tuturor variantelor obişnuite de depozitare

  • sistemele sunt extensibile sau modificabile, chiar şi după mulţi ani

  • program variat de accesorii 

  • servicii post-vânzare asigurate de SSI SCHAEFER (reparaţii, inspecţiile rafturilor, piese de schimb sau modificări)

CENTRUL DE LOGISTICĂ PENTRU MAGAZINELE JYSK DIN SUEDIA

Depozitul deserveşte toate magazinele JYSK din Suedia şi Finlanda.

Povestea de succes JYSK merge mai departe cu încă un pas spre viitor

În trecut, SSI SCHAEFER a realizat deja pentru retailerul danez de mobilă JYSK centre de distribuţie în Danemarca şi Polonia. Colaborarea continuă acum cu proiectul pentru depozitul suedez din Nässjö, unde centrul actual de distribuţie JYSK urmează a fi extins cu peste 76.000 de locuri pentru paleţi, rezultând un număr total de 165.000 de locuri pentru paleţi. Depozitul deserveşte toate magazinele JYSK din Suedia şi Finlanda. Locurile pentru paleţi, cu adâncime dublă, sunt deservite de 10 macarale pentru paleţi, cu adâncime dublă, de tip Exyz. Volumul livrării include şi o zonă de expediere absolut nouă, tehnologie de transport şi aplicaţia software complexă pentru logistică WAMAS® de la SSI SCHAEFER.

Aveți întrebări sau observații?