mobil állványrendszerek

Raklapos mobil állványok

Nagy teherbírású és rugalmas állványrendszerek raklapok és szálanyagok tárolásához

Mindegy, hogy nagyméretű vagy nehéz árut kíván tárolni, mobil állványaink könnyedén megbirkóznak a nagy terhekkel, és rendkívül kompakt raktározási megoldást jelentenek. 

Minden SSI SCHÄFER mobil állvány modern vezérléssel van felszerelve. A moduláris felépítés koncepciója lehetővé teszi az igényekre és követelményekre szabott rendszerek összeállítását. Az állványsorok közti folyosók hasznos logisztikai felületek és egyéb funkciók számára történő újrarendezésével a mobil állványok plusz helyet teremtenek, és hatékonyan optimalizálják a raktározási lehetőségeket.

Egyszerű alkalmazás a mélyhűtött árutárolás területén

Az SSI SCHÄFER mobil állványok, a szállítórendszerrel kapcsolatos szakértelem, valamint a nagy teljesítményű elektromos meghajtások és a rendszerméretezés kombinációjának köszönhetően a mi rendszereink jelentik az első számú választást, ha mélyhűtött árutárolásról van szó.

Biztonságos és balesetmentes munkavégzés

A raklapos mobil állványok vészleállító nyomógombbal, beléptető fényráccsal, manuális engedélyező rendszerekkel, távolságérzékelőkkel, valamint biztonsági fényrácsokkal vannak felszerelve. Ennek köszönhetően mobil állványos megoldásaink jelentős mértékben hozzájárulnak a gördülékeny és balesetmentes raktári folyamatokhoz.

Okos vezérlés

Minden SSI SCHÄFER mobil állványos rendszer modern, programozható memóriájú vezérléssel (PLC-vel) és beépített biztonsággal van felszerelve. 

A moduláris felépítés koncepciója lehetővé teszi az egyéni igényekre és követelményekre szabott rendszerek összeállítását. 

MOBIL ÁLLYVÁNYRENDSZEREK

Raklapok és szálanyagok tárolására

Mobil raklapos állványendszer

A moduláris koncepció lehetővé teszi a tökéletes rendszer létrehozását az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

ÁLLVÁNYRENDSZEREK NAGY ÉS NEHÉZ SZÁLANYAGOKHOZ

mobil állvány
  • Akár 90%-kal megnövelt raktárkapacitás

  • Moduláris felépítés

  • Alacsony üzemeltetési és fenntartási költségek a rendszer kiváló helykihasználásának köszönhetően (kb. 80%-os felületkihasználás)

  • Energiahatékonyság

  • A raklappolcokhoz való közvetlen hozzáférés megakadályozza a felesleges és időigényes átrakodást

  • Magas áthaladási teljesítmény az intelligens raktározási stratégiáknak köszönhetően

  • Mélyhűtött területeken is alkalmazható

  • Földrengésbiztos építési mód

MOBIL RAKLAPÁLLVÁNYOK: RUGALMAS ÁLLVÁNYRENDSZER NAGYMÉRETŰ ÉS NEHÉZ ÁRUKHOZ

Mobil állványrendszereinkkel nem csak a helyszükségletét optimalizálhatja, hanem további tárolóterületet nyerhet. A tárolt áruk méretét és jellegét tekintve maximális rugalmasságot kínálunk, ami a nagyon nagy és nehéz árutól kezdve a dokumentumokig, ruházatig, apró alkatrészekig, gumikig vagy szerszámokig terjedhet.

 

FONTOS TUDNIVALÓK A MOBIL ÁLLVÁNYRENDSZEREINKRŐL

A mobil raklapállványok egy mozgatható mobil alvázhoz vannak rögzítve, melyek a padlóhoz rögzített sínek mentén mozgathatóak. A mobil alvázakat elektromotorok mozgatják és síneken mozognak, egy időben egy vagy több folyosó kinyitását is lehetővé téve.

A tárolóhelység magasságának teljes kihasználásával a raktározáshoz szükséges terület akár 45%-kal csökkenthető. Ugyanakkor a raktárban a tárolási sűrűség akár 85%-kal is nőhet. A raktár üzemeltetője így megspórolhatja egy drága új épület beruházásának költségeit még gyorsabb megtérülés mellett.

Amennyiben raktára kapacitásának a végéhez ért, és nem szeretne nagyobb raktár építésébe fektetni, a mobil állványok lehetnek a tökéletes megoldás. A meglévő alapterületet használva a raktárkapacitás akár 85%-kal is növelhető.

A mobil állványok az első lépést jelenthetik a félautomata raktárak felé alacsony ráfordítás mellett. A mobil raklapállványok lehetővé teszik raktárkezelő szoftverek (pl. az SSI SCHÄFER WAMAS® Go) és a vezető nélküli szállítórendszerek használatát, amelyek tovább csökkenthetik a raktári műveletek költségeit.

A mobil raklapállványok egy félautomata raktárrrendszer folyamat részei.
Előnyei:

  • Maximális tárolókapacitás

  • Könnyű hozzáférés a raktározott árukhoz (100% választék)

  • Alacsonyabb energiafogyasztás az intelligens világításnak köszönhetően

  • Lehetséges előre beállított szedési megbízások létrehozása

  • Alacsony karbantartási és szervízköltségek

  • Éjszakai állás opcióval kiváló cirkuláció biztosítható a hideg levegőnek (hűtött üzem)

  • Működés akár -30 Celsius fokban is

A mobil raklapállványok karbantartását évi két alkalommal javasoljuk. Az SSI SCHÄFER minősített technikusai éjjel-nappal rendelkezésre állnak a támogatáshoz és karbantartáshoz.

Nem, a preventív karbantartási terv segítségével a mobil állványok egyike azoknak a félautomata raktári rendszereknek, amelyek ritkábban igényelnek karbantartást.

Egy ilyen helyzetben a biztonság a legfontosabb. Ha nincs szünetmentes áramellátás vagy vészhelyzeti generátor, kérjük azonnal forduljon szakembereinkhez. Az SSI SCHÄFER minősített technikusai éjjel-nappal rendelkezésre állnak a támogatáshoz és karbantartáshoz.

Esettanulmányok - Raklapos mobil állványok

Offergeld Logisitk - Dormagen/Németország

Nagy teherbírású mobil állványrendszer az Offergeld Logistik számára

Nincs elérhető elem.

LETÖLTHETŐ KATALÓGUSOK

Brochure MOBILE RACKING SYSTEMS DE

Brochure MOBILE RACKING SYSTEMS DE

1.5 MB

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!