RF Picking

RF Picking

RF Picking – til den mobile dialog med medarbejderne

RF Picking egner sig til manuel plukning og er den ideelle løsning, hvis du søger en måde til effektivt at guide dine medarbejdere på lageret.

Ved hjælp af mobile brugergrænseflader (Mobile user interfaces, forkortet UIM) har du mulighed for at udveksle dine data mellem enkelte dataterminaler trådløst. Vores system arbejder med hardware-uafhængige brugerdialoger. Radiostyret plukning kan bruges som stand alone-løsning eller kan forbindes online med dit system. På basis af bredbåndsradio (Spread Spectrum) kan både dine håndterminaler og også dine fast installerede truckterminaler forbindes med en central server.

Det mobile UIM egner sit fortrinligt til at sørge for høj effektivitet ved vidt forskellig brug:

  • Registrering af vareindgang

  • Plukning

  • Lageropgørelser

  • Truckstyresystem

  • Kontrol af læsning

Omfattende knowhow

Udover teknologien leverer SSI SCHÄFER også logistiksoftwaren samt den komplette opkobling til dit lagersystem. Som mangeårig specialist inden for intern logistik har vi erfaringen fra utallige store og små projekter. Vi orienterer os altid efter kundens behov og kravet om at levere et totalsystem, som gør dit lager mere effektivt og din virksomhed mere succesfuldt.

RF PICKING – TIL DEN MOBILE DIALOG MED MEDARBEJDERNE

Online overalt: med vores bærbare radioterminal

Vores radioterminal er forbundet med en ringscanner og bæres ganske enkelt på armen af dine medarbejdere i plukningen. Således kan de modtage deres ordrer overalt, aflæse ordredata direkte på displayet og også kvittere på radioterminalen. Radiooverførslen til linjecomputeren sker så via accesspunktet.

Dine fordele:

  • Nem, hurtig og sikker plukning med radioterminaler

  • Manuel plukning

  • Integreret scanner

  • Reducere mængden af manuelle indtastninger

PHARMA-LOGISTIK PÅ EN NY MÅDE

Slawex

Den polske medicinalgrossist Slawex har implementeret et state-of-the-art plukkesystem med en Product Identification, for at kunne opfylde de høje krav til sporbarhed for medicinalprodukter, både nu og på længere sigt. Ved at implementere dette system til fuldautomatisk pluk og registrering af de enkelte produkter på sit lagersite i byen Kaudyn i Polen, har medicinalgrossisten ikke alene kunnet indtaget en førende rolle i Polen, men også styrket sin position på resten af det europæiske marked.

Hvordan kan vi hjælpe?