CGI Highlight image with high-bay racking, robots and conveying process

Robotică

Soluții inteligente de robotică de la SSI SCHAEFER

Transformarea digitală face din aplicațiile robotice inteligente și de înaltă performanță un element central în intralogistica automată.

Automatizarea prin utilizarea roboților este o componentă integrantă a aplicațiilor moderne eficiente de logistică 4.0.

SSI SCHAEFER oferă un portofoliu larg de soluții robotice pentru o gamă largă de aplicații de pe piață. Tehnologiile sunt adaptate cerințelor clienților noștri și rezolvă problemele și provocările tipice din diverse industrii.

În calitate de furnizor de soluții de top la nivel mondial privind depozitarea modulară și sistemele logistice, implementăm soluții de robotică individualizate pentru a face logistica dvs. potrivită pentru diverse domenii de aplicații: vă oferim o gamă largă de soluții personalizate - de la paletizare și depaletizare la depozitare și picking - care pot fi integrate fără probleme în întregul dumneavoastră sistem.

Portofoliul complet de servicii al SSI SCHAEFER include:

  • Aplicații de robotică pentru comisionarea pieselor

  • Roboți cu braț fix sau braț articulat pentru depozitarea, comisionarea, depaletizarea și paletizarea cartoanelor și straturilor și a rândurilor de pe palet
     

Tehnologia roboților este un element de bază esențial al sistemului Schaefer de comisionare a cutiilor, cu diferitele sale niveluri de automatizare pentru comisionarea personalizată a unităților de produs. Roboții sunt folosiți pentru depaletizarea în straturi și pentru paletizarea paleților micști.

Fiecare robot este la fel de bun ca și software-ul de care este controlat. SSI SCHAEFER dispune de o expertiză cuprinzătoare în sistemele IT, care îi oferă know-how-ul intern necesar. Modulele software-ului de logistică WAMAS® al companiei fac roboții mai „inteligenți” și potriviți pentru aplicații de logistică holistică.

Soluții robotice pentru aplicații speciale

Folosim roboți cu braț articulat, precum și roboți cu braț fix pentru depaletizarea și paletizarea asistată de robot a anvelopelor, roților, jantelor și mobilierului. Datorită sistemelor lor speciale de prindere restricțiile de funcționare și stabilitate pot fi evitate. De asemenea, implementăm soluții personalizate pentru logistica de producție în sectoare de piață, cum ar fi auto, celuloză și hârtie sau produse chimice, sau sectorul pieței cu amănuntul și angro.

Soluțiile robotice inteligente facilitează automatizarea continuă a lanțului dvs. de procesare și reprezintă o dinamică ridicată, flexibilitate și fiabilitate funcțională.

VITEZĂ ŞI CALITATE PENTRU PREGĂTIREA COMENZILOR

Piece Picking Robot
  • High functional reliability, dynamics and efficiency

  • Gentle product handling and low error rate

  • Relieving employees of ergonomically unfavorable work steps

  • Reducing operational costs (TCO)

  • Constant services: independent of product size and weight, working times, ambient conditions or ergonomical requirements

  • Software, intralogistics hardware and industrial image processing from a single source

Robotics.jpg

Robot Brains

piece_picking_575.tif

Comisionarea articolelor individuale cu ajutorul roboților

A-Frame

Depaletizare şi paletizare

Customer Service & Support 4.0

Transport

Sisteme de transport fără şofer

Nu a fost găsit niciun rezultat

Aveți întrebări sau observații?