Pallet racking system

Robotiikka

SSI SCHÄFERin älykkäät robotiikkaratkaisut

Digitaalisen murroksen myötä älykkäistä ja tehokkaista robotiikkasovelluksista on tullut keskeinen osa automatisoitua sisälogistiikkaa.

Robotteihin perustuva automaatio on olennaisen tärkeä osa tehokkaita ja nykyaikaisia logistiikka 4.0 -sovelluksia.

SSI SCHÄFER tarjoaa laajan valikoiman robotiikkaratkaisuja lukuisiin markkinoilla oleviin sovelluksiin. Teknologiat räätälöidään asiakasvaatimusten mukaisesti, ja niillä pystytään ratkomaan monien eri toimialojen tyypillisiä haasteita.

Maailman johtavan modulaarisen varastoinnin ja logistiikkajärjestelmien ratkaisutoimittajan ominaisuudessa toteutamme yksilöllisiä robotiikkaratkaisuja, joilla saamme logistiikan toimimaan tehokkaasti monilla sovellusalueilla. Tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä ratkaisuja lavauksesta ja lavanpurusta varastointiin ja keräilyyn. Ratkaisut voidaan integroida saumattomasti asiakkaan olemassa olevaan järjestelmään.

SSI SCHÄFERin kattava palveluvalikoima sisältää muun muassa:

  • Robotiikkasovellukset kappalekeräilyn tarpeisiin

  • Portaali- tai käsivarsirobotit varastointiin, keräilyyn sekä laatikoiden ja laatikkokerrosten lavaukseen ja lavalta purkuun.

Robottiteknologia on ydinelementti Schäfer Case Picking -järjestelmässä, jossa automaation eri tasoja hyödynnetään tuotteiden räätälöityyn keräilyyn. Robotteja käytetään kuorman kerroksittaiseen purkamiseen sekä sekalavojen lavaukseen.

Jokainen robotti toimii juuri niin hyvin kuin sitä ohjaava ohjelmistokin. SSI SCHÄFERilla on kokonaisvaltaista erikoisosaamista IT-järjestelmistä, minkä ansiosta tarvittava osaaminen löytyy talon sisältä. Patentoidun WAMAS®-logistiikkaohjelmiston moduulit tekevät roboteista älykkäämpiä ja sopivia kokonaisvaltaisiin logistiikkasovelluksiin.

Robottiratkaisuja erikoiskäyttöön

Käytämme käsivarsi- ja portaalirobotteja renkaiden, pyörien, vanteiden ja huonekalujen robottiavusteiseen lavanpurkuun ja lavaukseen. Robottien erikoisvalmisteiset tarttujat parantavat ratkaisun toiminnallisuutta ja vakautta. Toteutamme myös räätälöityjä tuotantologistiikan ratkaisuja monille toimialoille, esimerkiksi autoteollisuudelle, sellu- ja paperiteollisuudelle, kemikaaliteollisuudelle sekä vähittäis- ja tukkukaupan aloille.

Älykkäät robotiikkaratkaisut helpottavat prosessiketjun jatkuvaa automatisointia ja tukevat sen hyvää dynamiikkaa, joustavuutta ja toimintavarmuutta.

NOPEUTTA JA LAATUA TILAUSTEN KERÄILYYN

  • Erinomainen toimintavarmuus, dynamiikka ja tehokkuus

  • Tuotteiden hellävarainen käsittely ja alhainen virheaste

  • Työntekijöiden vapauttaminen ergonomisesti haastavista työvaiheista

  • Elinkaarikustannusten (TCO) vähentäminen

  • Jatkuva käyttövalmius riippumatta tuotteiden koosta ja painosta, työajoista, ympäristön olosuhteista tai ergonomisista vaatimuksista

  • Ohjelmisto, sisälogistiikan laitteet ja teollinen kuvankäsittely – kaikki samasta paikasta

Robotics.jpg

Robot Brains

piece_picking_575.tif

Kappalekeräilyä roboteilla

depalletizer_robot.jpg

LAVANPURKU JA LAVAUS ROBOTTIEN AVULLA

agv_collage.jpg

Kuljettaminen ja kuljetus

Itseohjautuvat kuljetusvaunut

Ei näytettävää sisältöä

Kuinka voimme auttaa?