Roller Converyors

Rullecontainer-transportteknikk

Uansett om du bruker din vare-rullevogn i lageret ditt eller til videreførende transport – med vår rullecontainer-transportørsystem kan du innlemme denne i ditt totale system for å oppnå enda større effektivitet.

                                        

Gjør deg nytte av en betydelig økning av gjennomstrømningen. Transportørsystemet for rullecontainere er spesielt viktige når de kobles til automatiserte lagersystemer  som er utstyrt med pakke- og sorteringsteknologi, som eksempelvis Schäfer Case Picking (SCP) system.

Ved hjelp av rullecontainer-transportørsystemet fra SSI SCHÄFER og den direkte automatiske lastingen og pakkingen av varene på rullevognen, bortfaller et ekstra arbeidstrinn.

 

Individuell anleggsdesign

Akkurat som for alle SSI SCHÄFER transportørsystemer, er vi veldig opptatt av kontrollert kvalitet og høyeste kompatibilitet for komponentene, også for vår rullecontainer-transportørsystem – bare på denne måten er det mulig å oppnå et problemløst og effektivt forløp innenfor det komplette systemet. Med våre komponenter til transportørsystem og vårt omfattende tilbehør, tilbyr vi deg en individuell anleggsdesign.

RULLECONTAINER-TRANSPORTTEKNIKK

Høy automatiseringsgrad for høy gjennomstrømning

  • En løftestasjon som krever lite vedlikehold

  • Nyttelast inntil 300 kg (inkludert rullecontainer)

  • Skånsom transport av produktene takket være bruk av tannremmer

  • Egen produksjon garanterer konstant høy kvalitet

  • Lettvint montering, høy vedlikeholdskomfort

  • Stadig videreutvikling og produktpleie av komponentene

  • Temperaturområde: -28 °C til +45 °C (ikke kondenserende)

LAST NED

Kompetansebrosjyre

Transport

2.1 MB
Hvordan kan vi hjelpe?