SADARBĪBA STARP A. GRICIAUS AUTOTRANSPORTO ĮMONĖ UN SSI SCHAEFER LIETUVĀ

SSI SCHAEFER oficiālā pārstāvniecība Baltijā nodrošināja vairāku līmeņu plauktu sistēmas izbūvi uzņēmumā A. Griciaus autotransporto įmonė Klaipēdā, Lietuvā.

SSI Schaefer oficiālā pārstāvniecība Baltijā šī gada pavasarī vienojās ar A. GRICIAUS AUTOTRANSPORTO ĮMONĖ par vairāku līmeņu olauktu sistēmas izbūvi. Projekta mērķis uzlabot noliktavas kapacitāti un efektīvāk izmantot pieejamo noliktavas platību.   Projekta realizācijai tika piedāvāti R3000 modulārie plaukti + mezanīns, un to uzstādīšana. SSI SCHAEFER statiskie plaukti atbilst prasībām, lai efektīvi uzglabātu kastes un konteinerus. To priekšrocības ir vienkārša un ātra montāža, paplašināšanas iespējas, kā arī visaptverošas ekspertu konsultācijas un atbalsts gan uzstādīšanas, gan pēcservisa laikā. Vietas un laika ietaupījums ir galvenie efektīvas uzglabāšanas kritēriji. Gan viena līmeņa, gan daudzlīmeņu objektos SSI SCHAEFER piedāvā augstvērtīgas, ērti pielāgojamas statisko plauktu sistēmas, kas garantē augstākās kvalitātes risinājumus dažādiem pielietojumiem. Statisko plauktu izvietojumu var regulēt ar soli 53 mm, tādējādi uzlabojot ergonomiku.


Uzņēmums Gricius Logistics Transport Company ir dibināta 1991.gaā un ir viena no lielākajām transporta kompānijām ne tikai Lietuvā, bet arī Austrumeiropā. Uzņēmums nodarbojas ar starptautisku kravu pārvadāšanu. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 700 darbinieku, un tās autoparkā ir vairāk nekā 1000 kravas automašīnas ar puspiekabēm

Kontaktpersona

Pārdošanas un mārketinga nodaļa Tālruņa nr.: +371 25493555 Adrese: [email protected]