SAP EWM implemented by IT experts: customized and from a single source

SAP

SAP Silver Partneri olarak sizi SAP ürünlerinin seçimi, uygulanması ve işletiminde destekliyoruz.

Lojistik konseptinize bağlı olarak isteklerinizi hayata geçirmek ve projenizi başarıya taşımak için size çeşitli hizmetler sunuyoruz. Bunun için, kendini kanıtlamış SAP çözümü SAP Extended Warehouse Management (EWM) kullanıyoruz.

Lisansların sağlanmasından, başlangıçtaki sistem yapılandırmasına, uç uça özelleştirmeye, özel uzantıları geliştirmeye ve projeye özel taleplerinize göre gerekli olan sistem arabirimlerini tesis etmeye kadar, her aşamadaki SAP çözümü uygulamalarını, isteğe bağlı olarak üstleniyoruz.

SSI SCHAEFER, SAP çözümlerinde uygun partneriniz

Lojistik yazılımı günün her saatinde yüksek performanslı olmalıdır. Devre dışı kalma süreleri, risk ve maliyet demektir. SSI SCHAEFER sistemin devreye alınmasından itibaren, çok sayıda servis teklifiyle size eşlik eder. Deneyimli destek ekipleri, EWM sistemleri, ağlar, veritabanları ve lojistik çözümleri için tüm bilgi birikimini bir araya topluyor ve böylece hızlı reaksiyon ve müdahale hizmetini mümkün kılıyor. Yapılacak servis sözleşmesine göre, artan fonksiyon kapsamıyla birlikte özel satış sonrası servis hizmeti sunuyoruz.

MÜKEMMEL SÜREÇLER İÇİN SAP SİSTEM ENTEGRASYONCUNUZ

Aşağıda verilmiş tüm hizmet tanımlarını SAP powered by SSI SCHAEFER SAP Solutions sizin için gerçekleştirir:

  • SAP EWM ile Supply Chain Execution: Komple tedarik zincirinin yönetilmesi, tedarikçiden depoya ve son müşteriye kadar, iade işlemleri dahil.

  • SAP EWM ile depo yönetimi: SAP ERP veya diğer SAP sistemlerine doğrudan bağlantıyla birlikte, manuel ve otomatik depolar için entegre depo yönetimi.

  • Karmaşık depoların SAP EWM ile yönetilmesi ve kontrolü: Manuel ile yüksek dinamik depo; SAP EWM ile malzeme akışlarınızı depolayın, yönetin, kontrol edin ve iyileştirin.

  • SAP EWM üzerinden malzeme akışı  kontrolü: Modern yüksek raflı depoların, Shuttle depoların ve ürün ayrıştırma sistemlerinin karmaşık malzeme akışlarının kontrolü, SAP EWM ile sorun olmaktan çıkar.

  • SAP EWM ile kaynak yönetimi: Modern bir depodaki mevcut tüm kaynakların kullanımı, mümkün olan en hızlı sipariş işlemeyle birlikte, SAP EWM'nin kaynak yönetimiyle kullanılmasıyla gerçekleştirilebilir.

  • Yard Management'in başlatılması: Henüz intralojistik süreçlerden önce ve sonra, EWM Yard-Management ile modern tedarik zincirinin talepleri en iyi şekilde desteklenir ve tedarik veya dışarı taşımadaki darboğazlar zamanında önlenir.

  • UI5 ve FIORI'de SAP iletişimleri: Lojistik sürecine bağlanmış, UI5 iletişimleri veya FIORI uygulamalarının kullanımı gibi modern teknolojiler, şeffaflığı iyileştirir ve tedarik zincirinde kesintisiz veri kalitesini kolaylaştırır.

  • EWM'nin S4/HANA'ya bağlanması: Lojistik süreçlerin merkezi veya merkez dışı kademe olarak S4/HANA'ya entegrasyonu

  • Kombine süreç ve SAP danışmanlığı: Lojistik danışmanlarımız, SAP EWM kullanılan birçok projede edindikleri kapsamlı deneyimleriyle size danışmanlık hizmeti verir.

  • Lojistik görev şartları yönüyle açık çözüm uzmanlığı: Uzun yıllara dayanan deneyimin temelinde, yeni lojistik taleplerinizde, retrofitlerde veya eski bir kurulumun taşınmasında, uygun çözüm desteğimizle yanınızdayız.

Verimli ve pürüzsüz bir proje akışı sağlamak için, SAP projelerimizi ilke olarak SAP Solution Manager üzerinden çözüyoruz. Çalışanlarımız, taleplerinizin toplanmasından, şartnamenin oluşturulmasına, gerçekleştirme ve test aşamasına, üretkenlikten uygulama eğitimine kadar, Solution Manager yöntemine ve fonksiyonlarına aşinadır. Bu sırada Solution Manager tüm merkezi planlama ve dokümantasyon görevlerinin yanı sıra sistem konfigürasyonunun kumandasını devralır.

  • Dünyanın lider yazılım sistemi

  • Arabirim riski yok

  • Çok kullanılan özellikler halihazırda standartta mevcut

  • Kesintisiz depo yönetimi – SAP ERP sistemine uygun

  • Yeni Host-Level S4/HANA ile uyumlu

  • SSI SCHAEFER'de One-Stop-Shopping, her şey tek elden ve tek sorumluluk altında, SAP lisansından komple projeye kadar

DOWNLOAD

SAP broşürü2017

SAP broşürü 2017

1.8 MB
Soru ve Önerileriniz