SAP EWM implemented by IT experts: customized and from a single source

SAP Extended Warehouse Management

Din sap-systemintegrator for perfekte prosesser

Som en sertifisert SAP-partner kan vi hjelpe deg med å velge, implementere og kjøre SAP-løsninger. Avhengig av din logistikkløsning, tilbyr vi ulike løsninger for å realisere dine krav og for å gjennomføre prosjektet ditt på en vellykket måte. Når det gjelder forsyningsledelse, stoler vi på den velprøvde SAP-løsningen SAP Extended Warehouse Management (EWM).

Med grunnlag i vår omfattende prosesskunnskap og kunnskap om de spesifikke kravene i din bransje, utvikler våre SAP IT-eksperter tilpassede alt-i-ett-løsninger. Etter en grundig konsultasjon tar vi hånd om den fullstendige implementeringen av SAP-løsningen: dette inkluderer leveranse av lisenser og den grunnleggende systemkonfigurasjonen, samt komplett tilpasning og utvikling av individuelle utvidelser og etableringen av alle systemgrensesnitt som er nødvendige på grunn av prosjektspesifikke krav. Dette øker effektiviteten til dine intralogistiske prosesser, og reduserer kostnader i det lange løp.


Sap-systemintegrator for perfekte prosesser uavhengig av automatiseringsnivået

Etter en grundig konsultasjon leverer vi umiddelbart en SAP-standardløsning, som allerede inneholder de viktigste kjernefunksjonene som innkommende gods, lagring, etterfylling, plukking eller frakt.

SAP-løsninger for alle nivåer av automatisering: Med SAP EWM MFS (materialflytsystem) kobles SAP direkte til lagerstyringssystemet, og håndterer manuelle og mer komplekse intralogistikksystemer. Svært komplekse kontrollprosesser i moderne high-bay-lagre, med SSI Flexi Shuttle eller med WEASEL® (AGV) samt plukksystemer kan håndteres smidig med SAP EWM MFS. Data fra sanntidsanalyser vises via UI5/FIORI-grensesnittet i SAP EWM.


Transparent og effektiv styring av forsyningskjeden 

SAP-løsningene styrer og kontrollerer hele forsyningskjeden, fra leverandøren til lageret, inkludert sluttkunden og returhåndtering. Bruken av SAP-standardmoduler som SAP Resource Management gjør det mulig å beregne reisetider eller opprettelse av tidsplaner for plassering av personale. For å unngå flaskehalser i levering eller transport, gjennomfører EWM Yard Management kravene til en moderne forsyningskjede på en perfekt måte både før og etter de intralogistiske prosessene. Integrasjonen av tilleggsmodulene SAP YL (Yard Logistics), SAP TM (Transport Management) samt SAP EM (Event Management) representerer ytterligere optimaliseringspotensiale. Med SAP-skyplattformen fullføres transformasjonen inn i den digitale fremtiden.


Distinkt løsningsekspertise rundt logistikkoppgaver

Du kan stole på vår langvarige kompetanse når du møter nye logistikkutfordringer eller krav til moderniseringstiltak. Vi støtter deg også når det gjelder ettermontering for eksisterende logistikkløsninger, eller dersom du har behov for løsningsekspertise rundt migrering av eldre installasjoner (WM til EWM).

 

La våre SAP IT-eksperter rådføre deg grundig, og finne din individuelle vei til et intelligent logistikksenter sammen med disse ekspertene.

SSI SCHÄFER SOM SAP SYSTEMINTEGRATOR FOR PERFEKTE PROSESSER

sap_1_cloud_EN

Digital transformasjon

 

Med SAP-skyplattformen fullføres transformasjonen inn i den digitale fremtiden.

sap_supplychain_EN

Utveksling av informasjon gjennom hele forsyningskjeden

 

Ved hjelp av SAP programvareløsninger for logistikk kan du planlegge og kontrollere prosessene dine; prosessene blir mer transparente, og utvekslingen av informasjon langs hele forsyningskjeden sikres.

sap_it-powerhouse_advantag_EN

IT-kraftverket

 

Med den innovative programvareløsningen fra SAP og våre kraftige IT-løsninger har du perfekt kontroll over forsyningskjeden din. Dette gjør logistikken mer fleksibel, mer transparent og mer økonomisk.

LAST NED

Hvordan kan vi hjelpe?