SAP Recognized Expertise.jpg

SAP EWM Noliktavas vadības sistēma

Mūsu plašās zināšanas par procesiem un jūsu nozares specifiskajām prasībām ļaus mūsu SAP IT speciālistiem izstrādāt pielāgotus, visaptverošus risinājumus. Pēc konsultācijām ar jums mēs veicam pilnīgu SAP risinājuma ieviešanu: tas ietver licenču nodrošināšanu un sākotnējo sistēmas konfigurāciju, atsevišķu paplašinājumu savstarpēju pielāgošanu un izstrādi, kā arī visu konkrētā projekta prasībām nepieciešamo sistēmas interfeisu izveidi. Tas dod iespēju uzlabot jūsu intraloģistikas procesu efektivitāti un ilgtermiņā samazina izmaksas.

SAP SISTĒMAS INTEGRATORS IDEĀLAI PROCESU NORISEI NEATKARĪGI NO AUTOMATIZĀCIJAS LĪMEŅA

Pēc visaptverošām konsultācijām mēs nekavējoties sniedzam jums SAP standarta risinājumu, kas jau ietver svarīgākos galvenos procesus, piemēram, ienākošo preču apstrādi, uzglabāšanu, papildināšanu, atlasi vai piegādi.

SAP risinājumi katram automatizācijas līmenim: SAP EWM MFS (materiālu plūsmas sistēma) tieši saista SAP ar noliktavas vadības sistēmu un pārvalda manuālu un sarežģītu intraloģistikas sistēmu procesus. Ar SAP EWM MFS var viegli risināt mūsdienu augsto plauktu noliktavu, SSI Flexi Shuttle vai  WEASEL® (AGV), kā arī preču atlases sistēmu sarežģītos vadības procesus. Reāllaika analīžu dati tiek parādīti SAP EWM caur UI5/FIORI interfeisu.

CAURSKATĀMA UN EFEKTĪVA PIEGĀDES ĶĒDES DARBĪBA

SAP risinājumi pārvalda un kontrolē visu piegādes ķēdi, sākot no piegādātāja līdz noliktavai, iekļaujot piegādi gala pircējam un atgriezto preču apstrādi. SAP standarta moduļu, piemēram, SAP Resource Management (resursu vadības) moduļa izmantošana ļauj aprēķināt ceļā pavadīto laiku vai izveidot personāla darba grafikus. Lai izvairītos no transporta vai piegāžu sastrēgumiem, EWM Yard Management veic mūsdienu piegādes ķēdes pārvaldību pirms un pēc intraloģistikas procesiem. Papildu moduļu SAP YL (Yard Logistics), SAP TM (Transport Management) un SAP EM (Event Management) integrācija rada lielāku optimizācijas potenciālu. Izmantojot SAP mākoņplatformu, digitālā nākotne kļūst par realitāti.

ĪPAŠAS ZINĀŠANAS PAR LOĢISTIKAS RISINĀJUMIEM

Jūs varat paļauties uz mūsu ilgstošo pieredzi, saskaroties ar jauniem loģistikas izaicinājumiem vai modernizācijas pasākumiem. Mēs sniedzam jums atbalstu, arī ja tiek veikta esošo loģistikas risinājumu modernizācija vai ja jums ir nepieciešamas mūsu zināšanas par risinājumiem pāriešanai no vecākām iekārtām (WM uz EWM).

Mūsu SAP IT speciālistiem sniegs jums konstruktīvus padomus, un sadarbībā ar šiem ekspertiem jūs atradīsiet savu individuālo ceļu inteliģenta loģistikas centra izveidei.

SSI SCHÄFER KĀ SAP SISTĒMAS INTEGRATORS IDEĀLAI PROCESU NORISEI

SAP EWM

 

 

 

Digitālā transformācija

Izmantojot SAP mākoņplatformu, digitālā nākotne kļūst par realitāti.

SAP EWM

 

 

 

Informācijas apmaiņa visā piegādes ķēdē

Izmantojot SAP loģistikas programmatūras risinājumus, jūs varat plānot un kontrolēt sava uzņēmuma procesus; jūsu uzņēmuma procesi kļūst caurskatāmāki, jo tiek nodrošināta informācijas apmaiņa visā piegādes ķēdē.

SAP EWM

 

 

 

IT Powerhouse

Ar inovatīvo SAP programmatūras risinājumu un mūsu IT Powerhouse jūsu piegādes ķēde tiek perfekti kontrolēta. Tas padara jūsu loģistikas procesus elastīgākus, caurskatāmākus un ekonomiskākus.

SSI SCHÄFER - JŪSU SPĒCĪGAIS SAP PARTNERIS NĀKOTNEI

Pievienotā vērtība visā piegādes ķēdē ar SAP One programmatūru visai noliktavai – SAP EWM nevainojami koordinē datus, nodrošinot produkcijas plūsmu visos procesos.

SAP zināšanas efektīvai intraloģistikai

Loģistika ir kas vairāk nekā tikai izejošās preces – ir jāņem vērā viss piegādes process no piegādātāja līdz noliktavai un galapatērētājam. Ir ārkārtīgi svarīgi uzraudzīt, kontrolēt un plānot pilnu piegādes ķēdi, lai jūsu uzņēmums būtu gatavs šodienas un rītdienas izaicinājumiem. SSI SCHÄFER kā sertificēts SAP partneris var jums palīdzēt izvēlēties, ieviest un lietot SAP risinājumus. Atkarībā no jūsu loģistikas koncepcijas mēs piedāvājam dažādus risinājumus, lai izpildītu jūsu prasības un kopīgi īstenotu jūsu projektu. SSI SCHÄFER paļaujas uz apstiprinātajiem SAP SCE risinājumiem ar moduļiem SAP EWM, SAP EM un SAP TM.

VEIKSMĪGA SAP EWM IEVIEŠANA

Realizētie projekti

Modular shelving

Realizēts projekts: Karl Storz

Tugger train

Realizēts projekts: Brose

Kā varam jums palīdzēt?