SAP integráció

SAP integráció

SAP kiterjesztett raktármenedzsment - SAP EWM

Tanúsított, ezüst fokozatú SAP partnerként segítünk Önnek a megfelelő SAP termékek kiválasztásában, bevezetésében és üzemeltetésében.

A logisztikai koncepciótól függően különböző megoldásokat kínálunk elképzelése megvalósításához és a projekt sikeres lebonyolításához.

Ehhez az SAP jól bevált megoldását, az SAP Extended Warehouse Management (EWM) rendszert használjuk.

Igény esetén vállaljuk az SAP-rendszer teljes implementálást, a licencek beszerzésétől, valamint a kezdeti rendszerkonfigurálástól az „End to end customizing”- en át egészen a személyre szabott bővítmények fejlesztéséig és a projektfüggő követelményektől függő valamennyi rendszerinterfész beállításáig.

Miért az SSI SCHÄFER a legkiválóbb partner, ha SAP-megoldásokról van szó?

A logisztikai szoftvernek nagy teljesítményt kell nyújtania, méghozzá non-stop. A leállás kockázatokat rejt, és költségekkel jár. Az SSI SCHÄFER a rendszer üzembe helyezése után sem engedi el a kezét, és számos szervizszolgáltatást nyújt.
Tapasztalt ügyféltámogató csapatainkban egyesül az EWM rendszerekkel, hálózatokkal, adatbázisokkal és logisztikai megoldásokkal kapcsolatos szakértelem, ami gyors reagálást és végrehajtási időket tesz lehetővé. Szervizmegállapodástól függően testre szabott, széleskörű funkciókat magában foglaló szervizt nyújtunk.

AZ ÖN SAP RENDSZERINTEGRÁTORA A TÖKÉLETES FOLYAMATOKÉRT

  • Ellátási lánc menedzsment SAP EWM-mel: A teljes ellátási lánc kezelése és vezérlése, a beszállítóktól a raktáron át egészen a végfelhasználókig, a visszárukezelést is beleértve.

  • Raktárkezlés SAP EWM-mel: Integrált árukészlet-kezelő rendszer manuális és automatikus raktárakhoz, közvetlen csatlakozással az SAP ERP vagy más SAP rendszerekhez.

  • Teljes raktárak kezelése és vezérlése SAP EWM-mel: A manuálistól a nagy dinamikájú raktárakig – az SAP EWM segítségével elvégezheti az anyagáramlás raktározását, nyilvántartását, vezérlését és optimalizálását.

  • Anyagáramlás vezérlése SAP EWM-mel: A modern magasraktárak, szállítókocsis raktárak és komissiózó rendszerek összetett anyagáramlásának vezérlése nem jelent gondot az SAP EWM-mel.

  • Erőforráskezelés SAP EWM-mel: A modern raktárakban rendelkezésre álló összes erőforrás optimális használata a lehető leggyorsabb átfutási idő mellett. Mindez gazdaságosan megvalósítható az SAP EWM alkalmazásával.

  • A Yard Management implementálása: A modern ellátási láncok kezelésének követelményei már az intralogisztikai folyamatok előtt és után is optimálisan kiegészíthetők az EWM Yard-Management segítségével, így idejében elkerülhetők a szűk keresztmetszetek a beszállításban vagy az elszállításban.

  • SAP Dialoge UI5-ön és FIORI-n: A logisztikai folyamatokba bekötött, legmodernebb technológia – pl. UI5 Dialoge vagy FIORI Apps – alkalmazása javítja az átláthatóságot, és megkönnyíti az ellátási lánc hiánytalan adatminőségét.

  • Az EWM és az S4/HANA összekapcsolása: A logisztikai folyamatok integrációja központi vagy decentralizált példányként az S4/HANA-ban

  • Kombinált folyamat- és SAP-tanácsadás: Az SAP EWM alkalmazását megvalósító projektekben szerzett széleskörű tapasztalatokkal rendelkező logisztikai konzultánsaink hasznos tanácsokkal látják el.

  • Széleskörű megoldási szakértelem a logisztikai feladatok terén: Többéves raktártechnikai tapasztalatunknak köszönhetően megfelelő megoldási szakértelemmel rendelkezünk az új logisztikai igények, a rendszerfelújítások vagy a régebbi rendszerekről való áttérés levezényléséhez.

SAP-projektjeinket alapvetően az SAP Solution Manager nevű rendszerben bonyolítjuk le, amely hatékony és gördülékeny projektkezelést biztosít. Munkatársaink a megrendelő követelményeinek rögzítésétől a követelményjegyzék összeállításától kezdve a megvalósítási és tesztfázison át egészen a termelés beindításáig és a felhasználó oktatásáig mindent a Solution Manager módszerei alapján, annak funkcióit használva kezelnek. Ennek során a Solution Manager lát el minden központi tervezési és dokumentációs feladatot, valamint végzi a rendszerkonfiguráció vezérlését.

  • Világszerte vezető szoftverrendszer

  • Nincs kockázat az interfészeket illetően.

  • Már az alapváltozat is tartalmazza a legtöbbször használt funkciókat.

  • Egységes árukészlet-kezelés, igazodva az SAP ERP rendszerhez

  • Kompatibilis az új S4/HANA host levellel

  • „One Stop Shopping” az SSI SCHÄFER-től, azaz minden egy kézből és teljes felelősséggel, az SAP licenctől egészen a komplett projektig

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

Az SSI SCHÄFER raktártechnikai szakértelme speciális know-how-t és széles körű intralogisztikai tapasztalatot ötvöz az egyedi raktári rendszerek és megoldások biztosítása érdekében.

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!