Conveyor technology for totes

Transport, suporturi pentru sarcini mici

Tehnologia de transport corespunzătoare pentru fiecare scop de utilizare

Tehnologia de transport de la SSI SCHAEFER asigură fluxul mărfurilor dumneavoastră şi reprezintă baza unor procese economice, repetitive, pe aceleaşi trasee de transport. Profitaţi de consultanţa, proiectarea şi realizarea unui sistem pentru transportul suporturilor pentru sarcini mici în interiorul întreprinderii, de competenţa noastră şi know-how-ul nostru ca urmare a numeroase proiecte internaţionale!

Pentru transportul recipientelor, cutiilor de carton, tăvilor sau al altor suporturi pentru sarcini mici, SSI SCHAEFER vă livrează totul dintr-o singură sursă, de la suportul de marfă şi unitatea de comandă la tehnologia de transport. Compatibilitatea superioară a tuturor componentelor noastre asigură funcţionarea impecabilă a întregului sistem şi, în consecinţă, siguranţa investiţiei.

Transport, sortare, alimentare şi evacuare cu transportoare celulare, stocare şi aglomerare – pe cât de variate sunt activităţile din intralogistică, pe atât de variată este şi gama de componente şi soluţii pentru transportul suporturilor pentru sarcini mici în interiorul întreprinderii. Cu diferitele noastre elemente de transport avem pregătit programul corect de tehnologie de transport pentru fiecare scop de utilizare: 


Factorii esenţiali care trebuie avuţi în vedere pentru conceptul optim al soluţiilor tehnologiei de transport sunt grupele de articole, rulajul necesar şi suporturile de marfă dorite. Dumneavoastră stabiliţi condiţiile de bază atât pentru sistemele dinamice de depozitare, cât şi pentru tehnologia de transport necesară. 

Conceptul de ergonomie ergonomics@work!®

Peste tot unde oamenii interacţionează direct cu sistemele noastre de transport, noi acordăm importanţă factorilor ergonomici. Conceptul nostru de ergonomie ergonomics@work!® asigură, de exemplu, prin tehnologia de transport silenţioasă o interacţiune optimă cu oamenii şi creşte astfel productivitatea. 

Know-how variat  

Noi ne deosebim de alţi furnizori prin faptul că producem componentele tehnologiei de transport în propriile unităţi de producţie. De-a lungul zecilor de ani am dezvoltat un portofoliu unic de referinţă şi know-how de pe urma căruia profită în prezent clienţii noştri, în toată lumea.Conveyor technology

Tehnologie pentru transportul cutiilor

Conveyor technology for totes

Tehnologie pentru transportul cutiilor de carton şi al recipientelor

Nu a fost găsit niciun rezultat

Aveți întrebări sau observații?