Produktneuheit 2018: SSI Flexi Shuttle

SSI Flexi

Denne skalerbare enkeltnivå-shuttlen er utviklet for bruk i svært dynamiske automatiserte miniload-systemer med dynamiske tilpassbare størrelser av lagerplasser for å lagre et bredt spekter av transportenheter på inntil 50 kg.

SSI Flexi er en innovativ løsning for plassoptimalisert lagring av kartonger, brett, og kubiske og koniske binger. Det modulære konseptet, som kombinerer shuttler, heiser og et hyllesystem, gir skreddersydde og svært fleksible systemkonsepter med god plassutnyttelse og høye tekniske ytelser.

Takket være den universelle lasthåndteringsenheten med justerbar bredde, kan SSI Flexi tilpasses enkelt-, dobbelt- og multi-dyp lagring av et bredt spekter av lastenheter og dimensjoner, selv i dypfrysningsforhold.


Unik

Hyllekonseptet med dynamisk justerbar størrelse av lagerplasser. Ved å utelate permanent tildelte x-lagringsposisjoner, fasiliterer hyllekonseptet plassoptimalisert hylleutnyttelse med maksimal lagertetthet. Dette kan oppnås selv med et stort mangfold av lastenheter og et bredt spekter av transportdimensjoner.

Betydelige økninger i ytelse kan oppnås i forbindelse med den patenterte 3D-MATRIX Solution®. I tillegg til å ha heiser med høy ytelse installert ved enden av gangene, har denne løsningen også mulighet for et hvilket som helst antall integrerte heiser installert hvor som helst langs lagringsgangene. Dermed er det mulig å kombinere svært dynamiske løsninger med automatisert lagring, buffering og integrert sekvensiering i ett system.

INTELLIGENT FUNKSJONSVARIASJON, VARIABEL STØRRELSE AV LAGERPLASSER OG MAKSIMAL MODULARITET

  • Skreddersydde og utvidbare systemkonsepter med utmerket plassutnyttelse og ytelser

  • Sikker håndtering av et bredt utvalg lastenheter, som hver kan ha en lastekapasitet på inntil 50 kg

  • Dynamisk justerbar størrelse på lagerplasser gir fleksibilitet og maksimal lagertetthet gjennom hele systemets levetid

  • Passende for bruk i dypfrysmiljøer

  • Maksimering av teknisk ytelse og mulighet for integrasjon med 3D-MATRIX Solution®

  • Den innovative energiforsyningen til shuttlen bruker superkapasitorer for å sikre høyest mulig energieffektivitet

  • Sikker og rask kommunikasjon ved hjelp av Siemens Industrial Wireless LAN (IWLAN)

SSI FLEXI


SSI FLEXI - INTELLIGENT FUNKSJONSVARIASJON, VARIABEL STØRRELSE AV LAGERPLASSER OG MAKSIMAL MODULARITET

SSI Flexi kan lagre et bredt spekter av transportenheter på inntil 50 kg – alt sammen med en høy hastighet og exceptionel fleksibilitet.

SSI FLEXI

En unik funksjon er hyllekonseptet med dynamisk justerbar størrelse av lagerplasser. Ved å utelate permanent tildelte x-lagringsposisjoner, fasiliterer hyllekonseptet plassoptimalisert hylleutnyttelse med maksimal lagertetthet.

SHUTTLESYSTEMER KAN FORBEDRE YTELSEN PÅ LAGRET

Hos SSI SCHÄFER tilbyr vi et bredt spekter av shuttlesystemer, som kan øke effektiviteten i helautomatiske lagersystemer for smådelslagring:

SSI FLEXI

 

Shuttlesystemene kan håndtere lastbærere med forskjellige dimensjoner og under forskjellige forhold, til og med kjøl- og frysemiljø. 

TEKNISKE DATA

Den skalerbare enkeltnivå-shuttlen kompletterer det kraftige shuttleutvalget med en viktig komponent.

SSI Flexi 
HastighetInntil 4 m / s
LastInntil 50 kg
Maks. dimensjoner (L x B)860 x 680 mm (inkl. toleranser)
LastenheterKubiske / koniske binger, kartonger, brett
LengdeInntil 150 m
HøydeInntil 30 m
Lagringenkel-, dobbel- og multi-dyp

SSI FLEXI

Les mer om SSI FLEXI i denne brosjyren.

3.2 MB

SSI SCHÄFERs shuttlesystemer

Se vårt store utvalg av shuttlesystemer i denne brosjyren.

6.7 MB
Hvordan kan vi hjelpe?