Schäfer Miniload Crane - Stroage and Retrieval Machine for totes, cartons and trays

SSI Miniload

SSI Miniload er den ideelle lagerkran til det fuldt automatiserede miniload-lager. SSI Miniload giver mulighed for lagring og plukning af kasser og bakker samt et øget vareflow på reollageret. Den udnytter rummet optimalt – også i små lagerhaller – og sørger for sikker lagring af skrøbelige eller værdifulde produkter. Anvendelse i dybfrostområder er heller ikke et problem.

Takket være retrieverens alsidighed er der næsten ingen begrænsninger for formen og overfladen af de dele, der skal lagres. Sammen med SSI Miniload med en eller to master tilpasses retrieverne optimalt til dine behov. Det modulære modulprincip giver mulighed for individuel tilpasning og et optimalt forhold mellem pris og ydelse.

SSI Miniload er lige fra den første skrue designet til kvalitet og lang holdbarhed. Innovation, kundefeedback og nye energieffektive teknikker og muligheder er kun nogle af de mange bevæggrunde til konstant at optimere den elektromekaniske konstruktion af SSI Miniload.

SSI MINILOAD GALLERY

REOLAUTOMATISERING TIL MINILOAD-LAGRE

Den gennemtænkte konstruktion af SSI Miniload er designet til maksimal kundetilfredshed. Den gennemgående anvendelse af kvalitetsstål garanterer lang levetid og sikkerhedsreserver ved lave omkostninger. Gennem den diagonale afstivning af masten opnås endvidere en lav vægt, høj dynamik og dermed en høj ydelse. Kørestellet med stålskinne og omega-drevet er ligeledes designet til høj tilgængelighed.

Da vi også selv har udviklet styringen til SSI Miniload, kan den reagere individuelt på dine behov, evt. ved tilpasset hastighed ved acceleration og bremsning. Alternativt til SSI SCHÄFERs lagerstyringssoftware WAMAS® kan SSI Miniload styres direkte via SAP Extended Warehouse Management.

  • Optimering af lagervolumen (multidyb indlagring mulig)

  • Pålidelig plukning af kasser og bakker

  • Øget vareflow på miniload-lageret

  • Tilpasning til den individuelle lagerstrategi takket være modulprincippet

  • Sikker lagring af skrøbelige eller værdifulde produkter

  • Høj ydeevne (same-day/next-day delivery)

  • Korte ordregennemløbstider

  • Fleksible tilpasninger til ændrede logistikparametre og processer

  • Egnet til dybfrostområdet

  • Minimalt energiforbrug

  • Lav slidtage

  • Stor værdi for pengene

SSI Miniload dækker SSI SCHÄFER alle løsninger inden for automatisering af reoler til kasser og bakker og præsenterer ideelle løsninger til maksimal udnyttelse af den vertikale lagerplads ved brug af meget lidt gulvplads. Eftersom man kan vælge mellem adskillige lastbærere, findes der næsten ingen restriktioner i forhold til formen og overfladen på de artikler som skal opbevares eller bufferlagres.

HENT MERE INFORMATION

Find flere informationer om lagerkraner i brochuren, som du kan downloade herunder.

Vil du vide mere om automatiske løsninger til ind- og udlagring?

Download brochuren herunder og læs mere om de forskellige løsninger. 

1.1 MB

Vil du vide mere om lagring?

Få mere information om vores produkter i denne brochure.

2.1 MB
Hvordan kan vi hjælpe?