SSI SCHÄFER und SWAN.png

SSI SCHAEFER un SWAN apvieno SAP zināšanas.

SSI Schaefer kļūst par SWAN vairākuma akcionāru: Partnerība, lai stiprinātu SAP kompetences, vienlaikus saglabājot neatkarīgu klātbūtni tirgū.

Fokusējoties uz klientu priekšrocībām, SAP loģistikas eksperts SWAN un pasaules vadošais modulāro noliktavu un loģistikas risinājumu nodrošinātājs SSI Schaefer apvieno savas kompetences loģistikas digitalizācijā un automatizētas noliktavu tehnoloģijas ciešā tehniskā integrācijā. SWAN GmbH pilnībā pārņems visu SSI Schaefer grupas SAP biznesa nodaļu un integrēs viņus uzņēmumā ar visiem esošajiem birojiem. Intraloģistikas eksperts SSI Schaefer kļūs par SWAN GmbH vairākuma akcionāru, kas turpinās savu darbību neatkarīgi. Partnerības ietvaros SWAN pārņems SSI Schaefer SAP biznesa projektu vadību.

Šī stratēģiskā apvienošanās radīs SWAN, kā vadošo pakalpojumu sniedzēju SAP loģistikas jomā ar vairāk nekā 120 SAP ekspertiem un izcilām automatizācijas jomas zināšanām ne tikai saistībā SSI Schaefer tehnoloģiskajiem risinājumiem, bet arī citiem projektiem. Apvienošanās rezultātā SWAN ierindojas starp SAP loģistikas top 5 servisa sniedzējiem un paver iespējas vēl plašāk izvērst savu starptautisko darbību. Uzņēmums iegūst 55 pieredzējušus loģistikas konsultantus un apvieno SAP konsultāciju un attīstības kompetences, materiālu plūsmas kontroles un projektu vadības jomās. Arī klientu servisa apkalpošanas komanda nākotnē dubultos savu personālu.

"Mūsu biznesa partneri un klienti būs tikai ieguvēji no nesen veiktajām izmaiņām SWAN GmbH. Nākotnē mēs piedāvāsim vēl plašāku risinājumu portfeli un izcilu pieredzi SAP loģistikā, saglabājot klientu līdzšinējo kontaktpersonu," sola SWAN GmbH rīkotājdirektors Aleksandrs Bernhards.

SSI Schaefer grupa uzsver, ka augstas veiktspējas programmatūrai mūsdienās ir centrālā loma mūsdienīgos materiālu apstrādes risinājumos. Nodrošinātās investīcijas SWAN GmbH pavērs nākotnes izaugsmes konkurējošā SAP loģistikas pakalpojumu sniedzēju tirgū un liks pamatu ciešai tehnoloģiju integrācijai integrētu un inteliģentu piegādes ķēdes risinājumu virzienā. SSI Schaefer Group, kurā strādā vairāk nekā 1100 darbinieku ar specializāciju programmatūras risinājumu jomā un vēl 10 500 darbiniekiem, ir vērtīgs partneris, kurš pārzina mūsdienu materiālu apstrādes prasības no aparatūras līdz programmatūrai un pārveido tās par ilgtspējīgiem risinājumiem saviem klientiem no dažādām nozarēm.

Papildus pašu izstrādātajai, standartizētai loģistikas programmatūrai WAMAS®, SSI Schaefer vēl vairāk nostiprina savu projektu kompetenci loģistikas risinājumu ieviešanā ar SAP EWM, strādājot partnerības ietvaros un spējot nodrošināt starptautiska mēroga klientus. Protams, mēs arī turpmāk saglabāsim ģenerāluzņēmēja jomu, nodrošinot pilnīgu intraloģistisko sistēmu risinājumu ieviešanu.

"Sadarbībā ar SWAN mēs stiprinām SAP risinājumu portfeli mūsu klientiem un paaugstinām mūsu konsultēšanas un ieviešanas procesu risinājumus jaunā starptautiskā līmenī. Konsekventi īstenojot savu stratēģiju, mēs kā tehnoloģiju līderis mūsu klientiem sniedzam arvien labākus, efektīvākus un ilgtspējīgākus risinājumus, orientētus uz intraloģistikas materiālu apstrādi, "stāsta SSI Schaefer grupas izpilddirektors Štefens Beršs, skaidrojot stratēģisko apņemšanos.

Programmatūras speciālists SWAN, kas dibināts 2011. gadā, jau ir veiksmīgi īstenojis vairāk nekā 100 projektus, kā SAP projektu eksperts, ar pazīstamiem dažādu nozaru uzņēmumiem 26 valstīs. No nesen īstenotās apvienošanās, īpaši ieguvēji būs klienti no tādiem sektoriem kā kosmētikas & farmācijas sektora, modes, pārtikas un dzērienu, rūpniecības un mazumtirdzniecības sektoriem, kas nākotnē noteikti iegūs no uzlabotu SAP pakalpojumu servisa nodrošinājuma, kā konsultācijas, tā arī realizācijas jomā.

Kontaktpersona

Pārdošanas un mārketinga nodaļa Tālruņa nr.: +371 25493555 Adrese: [email protected]