023_stockmann_hanging_garments_ci.jpg

SSI Single

Vår SSI Single tjener til transport og sortering av enkelte bekledningsdeler både på horisontale og vertikale transportstrekninger. Fordi produktet er så allsidig i bruk, sørger det fremfor alt innen motebransjen og i vaskerier til en betraktelig økning av effektiviteten.

Den robuste mekaniske strukturen til SSI Single modulen oppnår vi ved bruk av materialer av høy kvalitet. Standardiserte overganger gjør det mulig å kombinere de enkelte transportørene og ordne dem side om side.​​​​​​​
Dine fordeler:

  • Anvendelig som lager- og transportmiddel

  • Intelligent heng conveyor system i det universelt anvendelige modulærsystemet

  • Identifisering av enkeltdeler eller oppdragskjeder

  • Høye systemgjennomstrømninger

  • Transportvekt inntil 3 kg per henger

  • Intet tomlager og ingen tomstrekningsbuffer nødvendig

  • Avlevering både fremover, til høyre og til venstre

  • Ukomplisert integrering av spesialmaskiner

  • Høy betjeningssikkerhet

  • Lavt støynivå under drift

 

MER INFORMASJON

Takket være lettkonstruksjonen av aluminium og bruken av plast-injeksjonsstøping har SSI Single fra SSI SCHÄFER en liten total vekt. Dette minimerer belastningen på bærende strukturer. En slank modul forenkler og optimerer både montasjen og behovet for reservedeler. Også utgifter og tid til kursing blir mindre, fordi mangfoldet av deler har blitt redusert. Uten tilpasningsarbeider lar systemet seg optimalt kombinere med spesialmaskiner som eksempelvis teleskoper eller pakkemaskiner. I tillegg gir SSI Single deg en høy betjeningssikkerhet og et lavt støynivå.

Manuell skyvetransportør:

Brukes der det ikke behøves store mengder energi og egner seg for manuelle prosesskritt som kvalitetskontroll, etikettering og stryking.

Pintransportør:
Anvendes som avtrekks- og forbindelsestransportør og tjener til å overvinne nivåer på horisontale og vertikale strekninger.

Multipintransportør:
Akkurat som pintransportøren tjener den til å overvinne nivåer, og gjennom definerte avstander mellom kleshengerne garanteres en transport som er skånsom mot produktet.

Separeringstransportør:
Dette transportsystemet med lite bevegelsestrykk egner seg godt til transport, bortstuing og avgrening av kleshengere på horisontale og vertikale transportstrekninger.

Stigetransportør:
Den universelle stigetransportøren tjener både til ren transport- og lagertransportør som også som høyhastighets sorterer.

LAST NED

Brochure SSI Single EN

Brochure SSI Single EN

1.4 MB

Kompetansebrosjyre

Transport

2.1 MB
Hvordan kan vi hjelpe?